Makbus066 Selam kizlar Ankara’da Bilkent hastanesinde sezeryan doğum yapan varmı varsa kaçıncı haftada yapılıyor odalar nasıl özel oda alma şansımız varmı bilgisi olan yazabilirmi
Tue16- Makbus066 bende Ankarada yaşıyorum,liv hospidal da bi doktora gidiyorum normalde,14.haftamdayım cinsiyetini merak ettğimiz yarın bi doktordan randevu aldım şehir hastanesinde,bakarlarmı muayene ederlermi szce,eşleri içeri almıyorlarmış galıba öylemi
_ruyaninannesi_ Makbus066 Sezeryan olan bir bayan vardi yanımda gayet memnundu ama riskliydi doğumu bn normal doğum yaptım orda gayet iyiydi normalde tek ve iki kişilik odalar eger eşin refakatçi ise tek oda veriliyor bir aksilik olmazsa bunu orda hastene görevlisine söylesen daha iyi olur bnce eğer tek odada kalmak istiyorsan
Maserzek Makbus066 bir önceki doğumumu Bilkent Şehir Hastanesi nde yaptım. Kliniğe girerken tek giriyorsunz. Odalar iki ya da tek kişilik. İki odalı olanda arada perde oluyor.10. katta Vip odalari var ama onlarda bashekimlilik tarafindan ayarlanabiliniyor.
Makbus066 Tue16- şehir hastanesinde cinsiyet konusunda hemen söylemiyor bazı doktorlar erken diyor görse bile soylemiyor ben 25 haftada öğrendim muayne sirasinda eşler malesef içeri alınmıyor
Buseyilmaz Tue16- selam bende ankara Liv de muayenemi oluyorum. Hangi hocaya gidiyorsun . 17. Haftadayım detaylı ultrason için Bilkent şehir hastanesine gittim eşi almıyorlar yanına tek giriyorsun hatta bekleme alanına bile giremiyor kimse tek başına giriyorsun
Ankara-58 Tue16- bekleme yerinde bekliyo eşler 20 hafta öncesi cinsiyet söylemedi beni necati bey ve ulaş bey oneririm
Makbus066 _ruyaninannesi_ tek oda istiyorum ama oda sanırsam denk gelirse oluyor özel oda gibi bir imkan varsa almak isterim rahat etmek açısından
_ruyaninannesi_ Makbus066 özel oda bilmiyorum ama sancı doğum odasında eşin kalabiliyor seninle doğum esnasında çıkarıyorlar kalmak isterse onu bilmiyorum 😂serviste ise oda şans ama dediğim gibi tek oda istersen onlarla görüşmen gerekir önceden benim doğum yaptığım gün çok yogundu tek kişilik odalar iki kışlık yapıyorlardı sezeryan olan bayan taburcu oldu oda tek kişilik hale getirildi gayet rahattı.