Momybaby Kızlar,hamilelikte mc donalds burger king gibi yerlerden yiyor musunuz, sürekli değil ama canım binde bir istiyor yedikten sonra da pişman olmak istemiyorum :( etkiler mi gebeliği
Gizemnur_ Momybaby bende pizza yemek istiyorum salam sosis sucuk var abartmadan yesek sorun olmaz heralde 🙄 😂🙌🏻
Haticeburak06 Momybaby valla biz bu uygdan tanıştığımız arkadaşlarla buluşup hamile hamile burger yedik 😂
BabyAta Gizemnur_ salamli sucuklu ve sosisli yemeyin bence onların içi genelde çiğ oluyor farklı malzemeler tercih edin bir şey olmaz.
TubaY- Ya sürekli yenirse zararlı yoksa herkes yiyor valla sigara içenler var bebeğe o daha zararlı o şekilde düşünmeyin fazla yememek önemli abartmadan yenir
Momybaby Haticeburak06 ayda bir falandır o da canım çekiyor diyor :( sonra vicdan yapıyorum tuhaf şeyler ya :(
Haticeburak06 Momybaby çok iyi anlıyorum seni ama ben kendimi şöyle avutuyorum şuan canım çekti neden kendimi cezalandırır gibi yemiyimki diyorum sonuçta aşırı bişeyde yemiycem diyorum alıyorum yarısını yiyorum ayda bir yiyorum kendini çok kısıtlamakta iyi değil moralim bozuluyor benm öyle🩷
maviiiss Momybaby ben pizza yiyorum içine salam sosis sucuk ekletmiyorum Hamburgerinde 1 kere yedim ondada tavuklu yedim ve mayonez vs koydurmadım
bahocum Momybaby iyi piştikten sonra 1-2 kereden bir şey olmaz ben arada yiyorum bu tarz şeyler. Marul koydurmamanızı öneririm güzel yıkadıklarını hiç zannetmiyorum çünkü
busesssssss bahocum o kötü yağ maruldan daha kötü bence sonucta zincir grup burgerlar ızgara tarzı sağlıklı yapmıyor o yüzden zincir gruplardan yıyorsanız sağlıklı olan hiç bir tarafı yok en azından tadını çıkarın :D
busesssssss bende ayda bir kere yiyorum valla sonra hiç pişman olmuyorum yemesem aklımda kalacak çünkü o daha kötü :)
bahocum busesssssss iyi yıkanmamış salatadaki toksoplazmadan dolayı ben dışarıda hiçbir şekilde yeşillik tüketmiyorum 👍🏻
Babykalamar Momybaby hahahahahahaha kiz sakinan goze cop batar ogluma hamileyken son ay hep mc donalds ve pizza yemistim doymuyodum🤣🤣🤣 simdide kizima hamileyim ara ara canim cektikce yiyorum
HMBD Momybaby Midenizi rahatsız etmicekse yeyin sürekli yemediğimiz için sıkıntı olmaz 😌karar sizin tabi