Lazhatun53 Kızlar adetime 2 gün var. Test yaptım ama çizgi var gibi de yok gibi de 😅 bu testler kafayı yedittirir insana 😁 https://hizliresim.com/gfadvme
12344_S Lazhatun53 bnde. Çizgi göruyorum cnm 2 gun daha bekle öyle yo daha net görunur. Bnce var gıbı ♥️
Srp53 Lazhatun53 hemşom ben gördüm bi şeyler ama istersen erken gebelik testi yap kaset test gecikme olunca daha iyi sonuç veriyor
Oznurkk Lazhatun53 ilk çizginin ortası silik dikkat ederseniz yani var geliyor gelmekte olan bacım 🤰😍
Babyay Bence erken gebelik testi yap ben onunla öğrenmiştim adetime 9 gün felan vardı kaset yaptığımda hiç çizgi vs yoktu kaset test 10 gün sonra felan belli etti
Lazhatun53 Babyay test siparişini verdim yarın elimde olacak bakalım yarın Allah nasip ederse varsa eğer daha net gözükür gibi 😁 yoksa da duamızı eder yolumuza devam ederiz 🥰
Lazhatun53 Sudesu_1 benim de ilkinde silikti ama biraz belliydi. Bunda çok arada kaldım var mı yok mu diye 🤔
Lazhatun53 Oznurkk artık varsa da yoksa da hayırlısı ☺️ olursa sevinirim tabiki ama olmazsa da üzülmem yola devam 🥰