Kubrasdf Kızlar 14 haftalık hamileyim 5. Haftamda gitmiştim ondan sonra sağlık ocağından ne arayan ne soran oldu aylık tahlillere felan bakılmıyor mu acaba
sakinanneee3 Kubrasdf yooo saglık olacagı kan vs test yapmıyor genelde hastane yapıyor ilk gebelik mi
ttazeannee Kubrasdf Sağlık ocağı sadece tetanoz aşısı için çağırıyor ve gittiğiniz zamanda boyunuza kilonuza bakılıyor bebeğin kalp atışı dinleniyor eğer değerleriniz düşükse lan alıyorlar ama hastane gibi sık sık çağırmıyorlar
Betul-97 Kubrasdf Sağlık Ocağı bakmıyor bende o haftalarda gittim bir sorun çıkmazsa düşük vs 20.haftada aşı için çağırırız dedi
Amine_Sultan Bana ilk görüşmemde 20. Haftam için aşı günü vermişti aşıyla beraber kan ve idrar tahlillerime bakıldı gebe izlem yapıldı 1 ay arayla başka birşey için gitmek gerekmez herhalde zaten her ay doktor kontrolu oluyor
Lutulut 30.hafta gibi aradılar bir sorun sıkıntı var mı kontrole devam mı diye. Onun dışında ben bir kere tetanoz için gittim.
Minigiim-vebenn52 Onlar cagırmıyor kayıt açmaya çağırıyorlar o kadar ben her ay gidip kan ve idrar testi veriyordum takip amaçlı doktorum istiyordu zaten orda yaptırıyodum öyle yapın bence
Ceren2020 8 haftada arayıp çagırdılar kan ve idrar tahlili yapıldı 20 haftada tekrar cagırdılar tekrar kan ve idrar testi ve aşı yaptılar bizim sağlık ocagı baya ilgili sanırım😂
BabyAta Kubrasdf aylık tahlillere kendi doktorunuz bakması gerekiyor. Sağlık ocağı her ay size tahlile çağırmaz. Beni sadece aşı için aradılar
Boncukk123 Kubrasdf gidip aile hekimine kendin söylüyorsun canım kan ve idrar tahlili vermek istiyorum şu kadarlık hamileyim diyorsun sağlık ocağı sadece tetanoz aşısı için çağırıyor 2 defa onun dışında senın gidip söylemen gerekiyor