feridelevent_08 Dün akşam da böyle çıktı değerlendirdik e şimdide gene aynı ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz bide havuç tüketiyorum
Yumicupi feridelevent_08 üç güne kadar pik olması normal siz değerlendirmeye devam edin gün aşırı veya her gün
Srp53 feridelevent_08 canım zaten dün ve bugün pik. Bazen sürüyor iki gün muhteşem yarına çatlamış olur. Güzel değerlendir 🌸
Aslanmom1 feridelevent_08 Ben de bu testi kullandım bu ay. Üç gün yumurtlama gösterdi sabah çatlamış gibiydi ama biraz önce yaptığımda yine pike yakın çıktı kafamı çok karıştı bu test. Yumurtlama akıntımda yok aslında çatlama olmuştur diye düşünüyorum ama sürekli pike yakın çıkıyor.
Srp53 feridelevent_08 evet öyle diyorlar hemen çatlamaması iyi bir şey aslında bana doktorum öyle demişti. Yavaş yavaş büyüyen yumurtalar daha iyiymiş.
feridelevent_08 Srp53 Allah Allah ilk defa duydum. Size bişey soracağım şimdi gene lh testi yaptım baya koyu çıktı bide kasıklarımda da ağrı var acaba neden bilginiz varmı
Srp53 feridelevent_08 yumurtlama devam ediyor bazen üç gün sürdüğü bile oluyor ama bazen de çatlamayıp kiste dönüşüyor
Srp53 feridelevent_08 benim başıma hiç gelmedi ama olanlar var. Bazen de pcosda falan sürekli pozitif çıkabiliyor liste dönerse de adetle atılıyor zaten. Sen test yapmaya devam et şimdilik sıkıntı yok.
noble1 Bence düne göre silikleşmiş bile çatlayacaktır güzel düşünce yayın :) bana doktorum sık ilişki bir gün dolu bir gün boş dedi. Hergündense en azından 36saatte bir ilişki olabilir naçizane.
feridelevent_08 noble1 doğrudur yumurtlamadan önce bir dolu bir boş oldu piki görünce psikolojik olarak aman kaçırmayayım diye sık yapmaya çalışıyorum