SenaBM Hamile kalmadan önce 65 kiloydum ilk ay diyet yaptım 60a düştüm 35. Haftada 85 kiloyum 20 kilo aldım 😬😬 arttıran var mı ??? Bu gidişle +30 la doğuma girerim diye düşünüyorum 😂😂 3-5 kilo alanlar yazmayın modumuz düşmesin😂😂😂
Ozlemmmmm boraninannesi_ bıt oncekı hamılelıgımde de 18 kılo almıstım bu sefer oyle olmaz dıyordum ki 3 kılo şokunu görene ladar😢🤣
Hamiis26 24+2 deyim sadece hiç kilo almadım almak için neler denedim ama olmadı kilo almak daha iyi bence bebeğim yeterince besleniyormu düşüncesi olmaz
bebegimhayalim SenaBM 62 ile gebe kaldım şuan 85 kiloyum bende, 37+2 hafta olduk son zamanlar aşırı şişkinlik ödem oldu bi anda 5 kilo koyduk kiloya valla anlamadım bu işi dilerim hemen veririz 😂😂
[silindi] 66 ile hamile kaldım şu an 90 kiloyum 29. Haftamdayım 🥲 moralim çok bozuk çevremdekiler verirsin diyor ama bilmiyorum boyum uzun allahtan çok fazla kaba durmuyorum
gokanlam3 55 ile hamile kaldım ( avantaj), şu an 72’yim. Daha beş kilo alırmışım 32. haftanın içindeyim. Çok zayıf hamile kaldığım için belim çok ağrıyo şu an. Kendime çok ağır geliyorum.
Sedbng Hafta 15 kilo aldım 🥺 doktorum biraz kızıyo 😅 57 ile hamile kaldım şuan 72kiloyum. Porsiyonları azaltmaya çalışıyorum bakalım 😅😅