Cansu0888 @Aysegul_dur Kızım da baby turco kullandım ve çok memnun kaldım. bu bebeğimde de baby turco alacağım
Emrcnaydn sulegizemb goon bulmak daha zor her markette yok e bebek ve Migros’ta var bu sebeple değiştirmeyi düşündüm ama maalesef stoklu gidiyoruz artık 😂
Minejjan Aysegul_dur oğlumda minies kullandım aşırı memnun kaldım inşallah bu seferde minies den gideceğim🤗
Psikologmerve yeschef-13 merhaba, kaç tane bebek bezi stokladınız? Yani mesela 1 numaradan 70li 2 paket gibi mi?
yeschef-13 Psikologmerve adet olarak şöyle 1-2 numara 220-230 3 numara 436 Benim 10 gün arayla doğum yapan 3 kız arkadaşım var onlarda prima kullanıyor 2 erkek 1 kız bebekleri onların verdiği sayılar bunlar 3 aşağı 5 yukarı ama 10 değildir hani şimdi 4 numarada hepsi ama daha sayısı belli değil onun sanırım en çok o olacak
umut0808 Aysegul_dur hangi bez kullanacsgına senin bebeginin poposu karar veriyor en güzel marka pişik yapar ucuzu yapmaz bazen bebege göre degişir
Aysegul_dur umut0808 o yüzden hiç stok.yapmadim ama yinede tecrübeli anneler den fikir almak yararlı oluyor 😊
Psikologmerve yeschef-13 çok teşekkür ederim yanıtınız için. Bebeğinizi sağlıkla kucaklamanızı dilerim🙏🏻❤️
Hazal966 Aysegul_dur ben goon marka aldım sarı paket. Cildinede iyi gelmezse değiştiririz artık. Ama prima ya muadil gösterildiği için aldim
Nurdoga Aysegul_dur hadi bir tavsiye vereyim bebek bezleri hepsi aynı yani bütçe neye yetiyrsa o ve ayrıca ilk ne kullandysan hep öyle gidiyor bu dönemde maddi sknti çok oluyor ben ilk oğlumda A101 Sofia aldım onu kullandm gayt iyi güzeldi şimdide onu almayi düşünüyorum pirima Molfix reklamı çok parasida çok yani çok iyi olabilr ama bütçe yetmedikten snra ilk Prima Molfix kullansanda snrasi degstrmek zor cunki belde pişik oluyr yani başta hangisini kullanacaksan mecbr onu kullancan yoksa bebeye zarar
Suhiss Molfix pure and soft ve goon premium soft aldim simdilik bebis daha dogmadi. Ilerleyen donemlerde önlem ve pure baby de denemek istiyorum ck arastirdim genel olarak bu dördü öne çıkıyordu. Tabi ki prima da seviliyor ama onu tercih etmiyorum.
Denizbllt findiktan11 ben direk goon aldım. Kullanan bir arkadaşım çok iyi olduğunu söylüyor. Dediğiniz gibi prima muadili dedi. Bakalım 2 hafta sonra doğum yapıcam inşallah sıkıntı yaşamayız
Denizbllt Emrcnaydn goon aldım bende direk herkes memnunmuş. 2 hafta sonra doğum yapıcam bakalım çok merak ediyorum inşallah sorun yaşamayız. Herkes prima gibi diyor