FatmaB_ Esraksrt benim 0.636 çıktı betam adetime 2 yada 4 gün var. Gebelik ihtimali var mıdır? Kanı dün gece verdim.
Menekseeee847383 FatmaB_ yalnız hissetme kendini İnan bana 20 yıl bebek hasretiyle yanan kadınlarımız var sizler genceciksiniz olacak modunu düşürme lütfen genceciksiniz o la cakkk canım benim bu ay olmazsa Nisan bizim olsun canım benim mayıs bizim olsun 🤗🤗🤗❤️💐💐💐
Nesibe_plt1 Dilaralemdar siz yine de dikkatli olun benimde testimde bundan hafif daha görünür vardı biraz bekledim tekrar yaptım ve sonuç pozitifti
Dilaralemdar Nesibe_plt1 Evet kuzum dün kan verdiim 16 çıktı inşallah yarında vericem bakalım ne çıkıcak🙏🏻🙏🏻🥰🥰
Prmdkanneee Dilaralemdar dilaraaaa seninle geçen aylarda da konuşmuştuk başlıklarda öyle hatırlıyorum çok sevindim canım sağlıklı olsun sağlıkla kucağına al canım benim 🌸🫶🏻☺️
Dilaralemdar Bengo bugün beta 66 çıktı bebeğimm 3 haftalık merhaba diyoo🥹🥹 Çok şükür Rabbime🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥹🥹🥹
Dilaralemdar hamido Yok adete 4 gün varken 16 ydı şimdi 2 gün var 66 🥹 Gayet güzel ilerliyor maşallah bana dua edin bugün iğnelere başlıyorum bu sefer bebeğim benimle olsun🥹🥹🥹❣️❣️
Bengo Dilaralemdar ayyyyy gözün aydın kızzzz maşalllaaahhh Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin😍🙏🏻🙏🏻
hamido Dilaralemdar inşallah tatlım ben ovitrelle kullanmıştım 10 gün önce aşılama tedavisi yapıldı 8 gün oldu 7.8 çıktı adetime 7 gün var bilmiyorum yükselir mi ine etkisi mi kafam çok takılıyor
Dilaralemdar hamido İnşallah yükselir birtanemm, Rabbim sağsalim bizede evlat nasip etsin hayırlı zamanda kolaylılığıyla🙏🏻🙏🏻🥹🥹 Bizide haber ett❤️❤️
Dilaralemdar Prmdkanneee Yaaa bende az çok isminden hatırlıyorum gibi🙈🙈 Evet çiçeğimm hamileyiim çok teşekkür ederiiim inşallah sağsalim kucağımıza almayı nasip eder🥹🥹🙏🏻🙏🏻❣️❣️❣️