Zeynep_arslann Merhaba anne adayları, ben 5 +2 günlük hamileyım. Dün akşam saatlerinde lekelenmem oldu eşimle hemen hastaneye gittik, doktor kesede kanama olduğunu söyledi düşük riski olduğunu söyledi hemen orda iğne yaptılar ve Protesgan verdiler. Bu sabahda özel doktora gittim bol dinlenmeme söyledi %90 hamile kadınlarda oluyomuş iş falan yapma dedi ama korkuyorum yinede bu durumu yaşayanlar var mı?
AyEr Zeynep_arslann ben yasadım sureklı yatıcaksın ilişki yok gerekırse eşin yemek yapıcak sen yıceksın ev temızlıgı acıkcası sadece tuvalete gıdıceksın ben oyle yapıyorum canım cok gecmıs olsun ❤️
songul123 Zeynep_arslann korkma canım benimde kanamam oldu hemde çok büyük adet kanamasından fazlaydı 1 buçuk aydır kimildamadan yatıyorum 13 haftalik olduk çok şükür sadece lavaboya kalk çok dikkatli ol geçer inşallah canım
MelekAnnesi52 Zeynep_arslann birebir aynı durumu yaşadım 😊 6+1 de olmuştu kese de kanama bölgesi on günlük dinlenme ilaç kullanımıyla kanama bölgesi temizlendi ilaçlara devam ediyorum aynı şekilde dikkat etmeye de devam ediyorum çünkü 9.haftada yine bı lekelenme oldu ama bu defa ultrasondan bakıldığnda doktor herşey normal dedi
omerhalis Zeynep_arslann bende ayniyim canim 10 haftayken oldu ara ara devam ediyo 16+1 gunluk olduk hala igne ilaca devam dinlenmeye devam hepimize saglik versin allah
Zeynep_arslann AyEr Doktorda ilişkiyi, işi falan yasakladı dikkat etmeye calışıyorum annem yemekleri ev temizliğini yapıyo ama düşük olmasından cok korkuyorum ne zamana kadar sürüyo bi bilgin var mı? Çok saol canım Allah razı olsun🙏🏻❤️
Zeynep_arslann songul123 Geçmiş olsun canım 🙏🏻 İnşAllah herşey yoluna girer ❤️ Çok saol canım çok teşekkür ederim ❤️
Zeynep_arslann MelekAnnesi52 Tekrar geçmiş olsun canım 🙏🏻❤️ Çok şükür senin adına çok sevindım inşAllah bende düzelirim🙏🏻