Teslimenursevil Adetim biteli 3 gün oldu ve 3 gündür su gibi akıntı kokusuz yapışkan felanda değil bildiğimiz su gibi yani iç çamaşırımı ıslatıyo niye olur bilgisi olan
Pembesarelle2 Teslimenursevil Benim Şubat ayında söylediğin gibiydi sanki altıma kaçırmış gibi oluyordu sonra geçti 4 gün öncede gebe olduğumu öğrendim bir ilişkisi varmı bilmiyorum ama
zey-nep11 Teslimenursevil vajinan kuru klamıyor kendını koruyor demek ben doktora sormuştum iyi bısey yani bı an ıslanıyr ıs camasırın dimi korkma süper bısey bu
Teslimenursevil Tbsra95 normaldede akıntı olurdu zaten ama böyle bu derece iç çamaşırım ıslancak kadar olmuyodu normal her kadında akıntı olurmuş ilk defa bu kadar böyle oluyor korktum başka bişey mi var altıma mı kaçırıyorum diye düşünmedim bile değil
Teslimenursevil zey-nep11 ama önceki akıntılarım şeffaf beyaz normal akıntı olurdu bu altıma kaçırdım sanıyorum korktum yani dedim ne oluyo
Pembesarelle2 Teslimenursevil Ne desem yalan olur ya sanırım bir kaç gün öyle sürdü sonra devam etmedi diye hatırlıyorum canım