Busekrtl Kızlar bu sabah çok dertliyim herhalde bu da size 2.sorum. Afedersiniz resmen 3 4 günde bir tuvalete çıkarsam şükür ediyorum resmen. Onda da asla bir rahatlama oluşmuyor zaten. Yaptığınız bir şey var mıydı kabızlık için daha 8+5 bayadır bu sorunu yaşıyorum. Birde üstüne demir ilacı kullanmaya başladım bu da tetikliyor mu kabızlığı? Öneriniz var mı rahat tuvalete çıkabilmek için sizin de yaptığınız
Yorgunn_momy1 Busekrtl hiç uğraşma git eczaneden lavman al onu yap bir hafta oldu doğum yapalı Dikişlerim fazla durduk yere birde kabız oldum ağlaya ağlaya işim bitti en son eczaneden lavman aldım rahatladım biraz
_almirasmom Busekrtl benım kızım 4 gunde bır yapıyordu ona sabahları sekerlı su ıcırmeye basladım gun ıcınde kayısı suyu verdım zeytın yagı ıcırdım ılık suya oturttum hemen yapmıstı sekerlı seyler tuketın sıvı bırde bol bol su
Grltnksr Busekrtl kuru kayısı bence tüketmelisin kayısı suyu da olabilir zaten ilaç kullanamazsın demir ilacı etkilemiş olabilir
Aysenur-yakarer28 Kuru kayısı ve bol sıvı tüketimi ben de öyleydim bunlar iyi geldi Günde 3 litre su için Portakal suyu maden suyu bunları tüketin
Masym34 Doktora söyleyin kabız olduğunuzu ona göre kan ilacını değiştirip bağırsakları çalıştırandan verir benimde öyle oldu ve bol su için
Aysenur-yakarer28 Busekrtl Gün içinde yiyorum 3 4 adet ben de işe yaradı bır zararı yok yani bebeğede yararlı hem bi şansınızı deneyin
Fnur-3838 Busekrtl kefir iç mutlaka, ben cok cektim şükür suan düzeldi 4. Aya girince kalmıyor kabızlık, kefir, kuru kayısıyı hosaf yap iç, suyu cok tüket bide yara olmaması İcin bebek yagı kullan bir süre kabızlıgın gecene kadar, yara olursa daha zor geciyor
Busra5354 Busekrtl bnde yaptım ama bnde ile yaramadı doktorum duphalac yazdı oda çok gaz yaptıgı için inanılmaz sancı çektiriyor diye içemiyorum 3-4 günde bir lavaboya çıkıyorum bizde 8+2 olduk
Busekrtl Busra5354 Kaderimiz yani bu :( Kefir içte demiş biri onu da deneyelim kayısıdan hoşaf yapalım
Busra5354 Busekrtl kayısıyı yaptım ama olmuyor ben şimdi kefiri deniycem inşallah geçer 🤲🏻😬sende dene haberleşelim 🥹