MorKelebek54 Bekledigimmucizemm ben biraz balik etliyim hani bacaklarim fekan da kalim ic camasiri aldim mesela xL beden aldim. Bez dede o beden alirim bi denerim olmasi degistirirm o da durur kenarda birine verrim hasta olan en som
MorKelebek54 Sedatun ben 57 ile hamile kaldim suan 73 kilo felanim doguma kadar biraz dahs kilo alirsam xl almam gerekebilir en son o bedeni alirim baktim olmasi kucugu alirim
Sedatun MorKelebek54 küçük bile alsan olur lastikleri çok esnek ve rahat ama xl al daha rahat edersin
Oznurkk MorKelebek54 kilonuzu bilmiyorum ama ben L almıştım. 1 paket yetmişti zaten bitince kanamada o kadar olmuyor normal pede dönmüştüm. Şimdilik 1 paket alınabilir sonrasında bitmeye yakın alınır her markette var sonuçta 🌸
MorKelebek54 Oznurkk evimin orda zaten hastane var eczane marketler helsi var yetmkcek olursa hemen alabilirim en iyisi bi paket almak daha iyi kilom suan 73 felan ama 31. Haftamdayim dogumda kac kilo olurum bilmiuorum tabi
MorKelebek54 Sedatun ben sıkıya hic gelemiyorum kuzum lasiklari iz bile yalsa hemen kasinmaya baslarim kesin buyuk alsam cok daha rahst ederim bence kiz ben regliyken bile oed kullanmak istemiyodum hic o derece bi daral basiyo bana 😂