Handekrn 2 aydır bebeğin ters durduğunu söyleyip ultrason görüntüsünü alamıyorum. 27+5 şuanda . Bu duruma üzülüyorum . Yarım saat sonra tekrar gelsem baksak dediğimde şuan ki halinden dönmesi zaman alır yine göremeyiz diyo .
1prensesannesi__ Handekrn bizde 17+4üz sirtini dönmüştü cinsiyet bile ogrenemedik ama doktoru ultrason resmini verdi
mavikalpvemavikalp Handekrn benimde öyleydi ya özele gittiğim halde hiç bi zaman adam akıllı fotosu olmadı bebişim yüzünü göstermiyor😅
Snm06 Handekrn bende geçen hafta alamadım 36+5te doktor Bebek ters duruyor yuzu görünmüyor dedi vermedi bu hafta ve bundan öncekiler de hep aldim
Handekrn Kubranur0774 normal mi bu durumun böyle olması ? Ben ya doktor ilgisiz yada bir sorun mu var diye endişe etmeye başladım.
BabyAta Handekrn yani özel hastaneyse tabi ki vermesi lazım kaç hafta geçmiş artık hiç mi dönmedi bu çocuk. Üstelik detaylı ultrasonda da mı bakmadılar yüzüne orda yakalamalari lazım tüm organlara baktıkları için
Kubranur0774 Handekrn bence normal çünkü karnımın her yerini dolaşıyor ultrason cihazıyla bebekle ilgili göstermiyor kendini
Rana010101 Ya benimkisi yüzünü göstermiyor deyip sırtının fotoğrafını verdiydi 😅😅😅😅 Allahtan yüzünü gördüğümüz bir fotoğrafı da var 🥹
Evhamlikurabiyeanne Kizimda gittigim doktorum 17.haftadan 30 lu haftalara kadar hic vermedi ben istiyordum sacma sapan bir yerini cekip veriyordu.Bu doktor ise ilk kese görüntüsüne varana kadar verdi her gidisimde veriyor
Lutulut Handekrn Ben de 23ten sonra göremedim. Yüzünün önü hep dolu her gittiğimizde. Şuan 35iz.Doğunca görürüz artık diyoruz 😂