Busekrtl Kızlar her yerim ağrıyor sabahları valla uykudan biri beni dövmüş gibi uyanıyorum. Sizde de bar mı bu? 8+5
yeschef-13 Busekrtl merhaba takviye kullanıyor ama ona rağmen böyle uyanıyorsanız yetersız kalıyordur doktorunuza söylerseniz ya değiştirir ya da ekleme yapar 💐
Maviii_98 Busekrtl bende ne kadar erken yatarsam yatayım hep uyku halindeyim 17 haftalığız bu zaman kadar hep böyleydi gece uyanmalarımda var tabi artık tuvalete daha sık çıktığım için.
kumsal__ Busekrtl siz eşim olmuş olsaydiniz muhakkak ben gece siz uyurken sizi dovuyorum dicektimde işte 😅eşim geldi aklıma bı an ya ben niye sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum dedide. 😅😅
Gggg-12 Busekrtl yastık yada yataktan oluyo o ya ortopedik yastıklardan al kendine bende öyle kalkıyordum geçti bide eşin kilolu sen daha zayıfsan yatakta mutlaka eğim oluyor o zaman parmakları bile ağrıyor insanın
Acklmn Var var bacım dinlenmiş bir şekilde uyanmıyorum 12 haftalığım belim de ağrıyor normal diyorlar bakalım bebişler sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Busekrtl yeschef-13 Aaa olabilir mi acaba demir ilacı, d vitamini birde bebek için folik asit kullanıyorum
Busekrtl Maviii_98 Ben de gece sürekli uyanıyorum sürekli uyanıp uyandığım için de saçma sapan rüyalar görüyorum
Busekrtl Gggg-12 Yeni evliyiz zaten ya yatağı da o kadar rahat seçtim ki zaten ama bir kaç gündür başladı bu ağrılar
yeschef-13 Busekrtl multivitamin,omega ve magnezyum verecektir muhtemelen bu süreçte takviye çok önemli anne için yani