aygul-7138 Miam 13 haftalıkken öğrendim cinsiyeti ben 🐣 Öyle kiz erkek belirtisi bilmiyorum sadece tursudan tiksindim kokusundan bile tatlıyı daha çok yedim bu kadar herkeste farklı olur 🥰
Burcuts senaa23 yaaa ayni benimde öyle suan 24 haftalik … 16 haftalikken erkek demisti.. 23 haftalikken gittim kız dedi anlamadım valla
senaa23 Burcuts şuan kesin belli mi cinsiyeti 😀ben doktora diyorum kesin erkek mi diyo yok doğunca kesin olur
Betulllb Benimde 39 haftalik bugün doktora gittim nts de sancim çıkıyor ama 1cm açılma var haftaya kadar dogmazsam cuma gününe yatış yapcak
Ayse_nur_kayma13 14 haftalık hamileyim doktorum cinsiyet için daha erken dedi. Erkek olabilir eğer kordon değilse tabi dedi
gebeannem Banada 14 haftalıkken %90 erkek dendi daha sonra 18’de gittik bu sefer de %90 kız dedi ama cinsiyet tahmincilerine attık ayrı ayrı 3 kişiye 3’ü de erkek dedi gönlüm erkekden yana umarım hakkımız da hayırlısı olur 🤲🏻
Nurdoga gebeannem değişmez heralde banda 100 yüz erkek dedi özellikle sordum yanılma olmaz demi diye evt olmaz dedi ama tam kaç haftalık ta syled unuttum gittigm günü biliyorm dur bakayım iki dakika