• Gebelik
  • 👼🏻Bebeğinizin Haftası Ve Cinsiyeti👼🏻

17.hafta kız
Ama renkli ultrasonda erkek çıkcak gibi hissediyorum inşallahh😁

20+0 kız 🐣🫶🏻

izobellaaa-_- kızınız sağ sol hangi tarafta oğlunuzdan farklı mı bende hamileyim 11 haftalık 3 yaşında kızım var cinsiyetini merak ediyorum da yine sol tarafımda gibi hissediyorum bunu koz mı acaba erkek bebek hep mi sağ da olur

Cana_ 24+4 kız valla kesinde değil haftası geç döllenme olmuş valla doktor bir 3 hafta bir 4 hafta geride demişti hesap kitap karıştı bende artık ne zaman gelirse ortalama 6 ay civarindayiz alt karın bölgesinde kasıklarda 1 haftadan fazladır ağrım oluyor

Bilge_19 canım 2 hamileliğim de de valla ne eksi ne artı hep aynı şey ikisinde de solda ne kusma ne bulantı ne bir yüz değişimi sadece biraz kilo ile geçirdim hatta pardon erkekte bir iki hafta sabahları azıcık çok az bi bulanma gelip gidiyordu öyle kusmadım hafif mide bulantısı ile atlattım kızım da hele hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadım sadece 2.gebeliğim olduğu için daha net ve hareketli hissediyorum 😊 inşallah gönlüne göre bir Bebek’in olur

Mcay maşallah canım iki kese görünüyor rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH 🤲🥹 Allah bekletiyorsa güzelleştiriyor diyorlar ya seninde öyle olur inşallah çok sevindim 🥰

• Mcay bunu yanıtladı.