tugbamommm sedaaa- gopta kadın sağlığı merkezi var ahmet bey doktor çok iyi ilk bebeğimde de ona gitmiştim doğumumu da onda yaptım
EZeynepKkAkaln Benim şuan ikinci hamileliğim evim uzak olduğu için gidemiyorum ama gopda kadın sağlığı merkezinde fahri bey var ilgili bir doktor
tugbamommm EZeynepKkAkaln fahri beye bende gittim fakat ilk bebeğimin cinsiyetini yanlış bildi ve bana her şey mükemmel ilişki yasağı yok dedi aynı gün kanamayla geri gittim plasenta aşağıdaymış fark etmemiş 🥹 eskiden çok iyiymiş ama artık iyi değil bence birde sadece sezaryen yapıyor diye biliyorum
Oddsea Aynı arayıştayım. Bayrampaşa kolan hastanesi veya gop medical düşünüyorum ama iyi bi doktor tavsiyesi yok mu?
Gmzpkr Asya hastanesi oğuz hoca mükemmel ilk çocuğumuda onda doğurdum şimdi ikinciye hamileyim oğuz hocada takipliyimm
sedaaa- Gmzpkr merhabalar zar zor yakın tarihe oğuz hocaya randevu buldum. Kontrol için de randevu istiyor mu acaba pazartesi günü gidicem bende 🙏☺️
yeni-annelik Gmzpkr bende asya hastanesinde aygün hanıma gidiyordum ama oğuz beyin daha çok hastası var sanırım bende ona geçiş yapacağım ama randevuyu çok sonraya verdiler birde siz randevu ücreti ne kadar ödüyorsunuz acaba