Suey Kizlar 6+4haftalik gebeyim evimden bir kaç gündür tiksinmeye başladım eve girince evde olunca midem bulanıyor dışarı yada bir başka eve gidince öyle olmuyor belkide kafam dağılıyor aklıma gelmiyor bilmiyorum evim çok temiz temzilige aşırı önem veririm yanlış anlamayin ama yaptığım yemek kokusu tuvalete koyduğum koku kesesinin bile kokusu batıyor
Nidaanur Suey 10 haftalık olduk bende böyleyim. Sürekli evimde koku arıyorum bişeyler atıyorum. 5. Haftada başlamıştı Geçmiyor maalesef. Başkası yaptığında normal yiyorum yemeği kendim yaparken bile bulantılarım, tiksinme lerim başlıyor.
Edaacar-ozkan Suey bende senin gibiyim mutfaktan tıksınıyorum dip köşe kaç kere temizledim Mutfağı levyeleri boruları Bile değiştirdim kimsenin almadıgı bir koku alıyorum mutfaktan hala
Rabiul Suey evet canım malesef bendede oluyordu eve girmek istemiyordum evde her şey gözüme batıyor midem bulanıyordu başka evde sorun yaşamıyordum 😣 11. 12. Haftada düzeldi
Cicekmelisa Suey bennde oyleydim yatağımın kokusu nevresimlerin kokusu beni copk rahatsız ederdi evdeki oda kokusu midemi cok bulandırırdı hep evimden böyle tiksincemmidiye cok korkuyordum ama ilerleyen haftalarda geçti çok şükür
maviipapatya İlk trimesterde bu sebeple 1-1,5 ay annemde kaldım. Kendi mutfağıma adım atamıyordum, evdeyken hep eşim bana yemek getiriyordu. Aklıma o mutfakta hazırladığım yemekler geliyordu, yağlar etler vs. dayanılacak gibi değildi. Çok ilginç 😊 ama geçiyor 💃
Suey maviipapatya ah anneler iyi ki var ne şanslısınız ki yanınızdaymış anneniz benim öyle bir şansım yok uzakta ve çalışıyor birde 2. Gebeliğim evde 4 yaşında bir çocukla hamilelik gerçekten zor ona da birşeyler hazirlayip yedirmek ilgilenmek zorundasın ve buna hiç halin yokken 🥲
Suey Cicekmelisa çok şükür sizin için çok sevindim darısı başıma inşallah geçer hemen bu durumu sadece benim yaşamadığımı bilmek bile iyi geldi
Rabiul Suey öyle canım 21 haftalık olduk canım evim diyorum ben senden nasıl sıkıldım diye üzülüyorum hahaha
maviipapatya Suey Allah yardımcınız olsun gerçekten 2. Bebişlerde işler daha da zorlaşıyor. Hayatınızın en zor dönemi budur umarım sonrası sizi güzelliklerle karşılar 🙌🏻🌸🌸🌸
Ebrucar Suey benim de 6. Haftadan 14. Haftaya kadar bütün kokulardan midem bulandı. Mutfağa giremedim çamaşır deterjanı yüzünden çamaşır seremedim ve nevresim takıminin kokusundan günlerce uyuyamadım bir sürü parfüm sıktım öyle yatabildim. 3-4 gündür azaldı inşallah azalarak biter. Bütün evden, eşimden hatta kendi kokumdan bile tiksindim çok zor bir durum 😥
Suey Ebrucar tam olarak bunları yaşıyorum bende bir kaç gündür inşallah en kısa zamanda geçer sizin adiniza çok sevindim geçtiğine gerçekten çok zor 🥲
Ebrucar Suey hafif, kokusuz ve mümkün olduğunca tek çeşit yemeye çalışın. Ben haftalarca sürekli kusmaktan kan kusmaya başlamıştım. Son haftalarda eşimin zoruyla çorbaya ekmek doğrayıp yedim akşamları faydası oldu. Bide salatanın suyuna ekmek batırıp yiyebiliyordum. Eşiniz de kolay yapar hem. Hazır çorba salata birkaç gün deneyin yavaş yavaş geçecek inşallah 🙏🏻 ve çok sevdiğiniz yemekleri bu ara yemeyin kusunca insan bı daha görmek istemiyor ben yaptım o hatayı 😂