Esra_Omer_21 Safie2020 keşke bi kerede olsa bebeğinin hatıra resmini almak için özele gitsen sana hatıra kalırdı. Bundan sonra daha sık mı olucak muayeneler
Safie2020 Esra_Omer_21 bnde düşünüyorum canım hemde bebeğimi doya doya goremedim . Daha sık mi olacak bilmiyorum da 33 de gel demişti 3 hafta sonra ddi
hayalim35 Safie2020 33 ten snra 2 hafta da bir çağırıyor bnde dün gittim 33+3 haftalığım 2 hafta snra gel dedi
hayalim35 Anneoluyorumm00 son 46 zaman hızlı mi geçiyor bnce zaman durdu hiç geçmiyor son 33+3 olduk nefes almak bile çok zor
Anneoluyorumm00 hayalim35 çok ağırlaştıniz tabi ondandır sona doğru insan bir an önce doğurmak istiyor 🥰 sağlıkla al kucağına inşALLAH
Evinuuu Anneoluyorumm00 ben de 20 haftalıgim çok heyecanlıyım ilk bebeğim sağlıkla alalım kucağımıza 😍
Zeyd_Mom_22 Anneoluyorumm00 hayır canım 2 ci gebeliğim ben iksindede böyle oldum ya hamilelikte fazla sabırsız oluyorum😄
Anneoluyorumm00 ecmelmirzaogluu yolu yarıladık nasıl geçti anlamdım bile sizinde öyledir muhtemelen, sağlıkla alalım kucağımıza inşALLAH ❤️