hayalim35 Anneoluyorumm00 modaretöre duyrulur😁 19 temmuz canım son adet tarihin 18 ağustosta öğrendim 33+4 olduk ilk öğrendiğimde 4+2 dim zaman çok çabuk geçiyor❤🌸
Anneoluyorumm00 hayalim35 aynen hemde çok çabuk geçiyor, benimde 19 Ekim 19 Kasım’da da hamile olduğumu öğrendim 🥰
Esrasnyz23 Anneoluyorumm00 bende 100 lerdeyken acaba ne zaman ikili rakamlara geçerim diyordum şimdi ise 72 gün kaldı zaman çabuk geçiyor 29+5 gün zaman nasıl geçti anlamadım ilk zamanlar hiç geçmiyordu saymayı bıraktım zamanın nasıl geçtiğinin farkında değilim
Anneoluyorumm00 Esrasnyz23 bende öyle düşünüyorum bencede zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz bile, sağlıkla al kucağına inşALLAH canım az kalmış 🥰🤲 inşallah bende o rakamları görüm ❤️
S12e28h46 @Anneoluyorumm00 bennde artık yolun bir tık yarısını geçtim 108 günüm kaldı artık 🙈☺️ çok heyecanlıyım 2 basamaklı sayılara geçmek istiyorum artık 🙈
Anneoluyorumm00 S12e28h46 hayırlısıyla o günlerde gelir inşallah 🤲az kalmış sağlıkla al kucağına inşALLAH ❤️
Anneoluyorumm00 Iremparlkc2 MaşALLAH 🧿 aynen ikiz olduğu için senin biraz daha az kalmış canım 😊 sağlıkla al kucağına inşALLAH 🤲🥰❤️