Busradmr077 Geceleri 10 12 kere gidiyorum lavaboya ağlamak istiyorum artık o kadar da sıvı tüketmiyorum Şuan tam 36+5 te olduğum İçin mi pek anlamış değilim sizde öyle bi durum yaşıyor musunuz
Patito__ Busradmr077 tansionunuza yinede bir bakin cnm yatmadn once ve yemekten sonra bir kontrol edin sorun yoksa baskidndir herlde
13Gamze08 Busradmr077 valla bizde 36+3 uz günlük 2 l su içiyorum genelde keşke daha fazla icebilsrkte her gece bir kere uyanırım lavabo için 🤷🏼♀️
Kubra-00 Bu hiç iyi birşey değil. Hamilelikten değil bu inanın. Sadece hamilelik tetiklemiş başka bir rahatsızlığınız var. Doğuma nekadar var? Doğumdan sonra hemen bir kadım doğuma muayeyeneye gidin lütfen
Busradmr077 13Gamze08 evet ilk ama nadir insanlar bu kadar gitmiyor acaba başka rahatsızlığım mı var anlamış değilim
tgc_gzm2018 Busradmr077 aynı haftadayiz çocuk baş asa olduğu için baskı yapiyor ve WC ihtiyacı geliyor ağrıyla birlikte dün bende aglicaktim sureklu sürekli insan yoruluyor biliyor inslh sağlıcakla bı alsaydık kucağımıza git gide zorlasiyor