Sclkrcu Hayali bir çizgi var ama ben görüyorum kesin konstratını koyulttum göstermek adına 3 dk içinde çıktı erken testtede çok silikti hatırlayanlar varsa bunun daha silik çıkması normal diye düşünüyorum umut ediyorum
myangelson Sclkrcu yanlış hatırlamıyorsam siz geç yumurtlama gormustunuz yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçmedi henüz sanırım dünkü attığınız erken gebelikte çok silik bir çizgi gözüküyor gibi ama bunda göremedim ben. Yumurtlamanın üzerinden 14 gün sayıldığı zaman hangi güne denk geliyor? O zaman da dediğim gibi henüz adet gününüz gelmediği için kaset testte çok aşırı silik gözükmesi normal çünkü o gecikme olduğu zamanlarda pozitif çıkıyor genelde sizin henüz gecikmeniz olmadı geç yumurtlama olduğu için
Patito__ Sclkrcu gordum bende ama tbiki testlerede guven olmuor geç dollenme olma ihtimalide var basima geldi bnm. İnsallah hayirlisi olsun
Gmzgm Sclkrcu erken test malesef yanıltıyo insallah vardır gölge görüyorum ben de hayırlısı olsun bence adet gününüzü bekleyin kaset test yapın🤲🏻
noble1 eğer yoksa hamilelik o silik çizgi asla görünmüyor, tecrübe ile sabit :) ayrı markalarda da görmüşsün bence gidip hemen kan vermelisin. 10-20 bir beta çıkacaktır muhtemelen. Umarım güzel haberler♥️♥️
Sclkrcu Miray-mom varsada çok yeni sanırım olma ihtimaline karşı erken test mi denesem nasıl yapsam tecrübelisiniz
myangelson Sclkrcu o zaman gebelik oluştuysa kaset test de gittikçe koyulaşır. Erken gebelik ile tekrar deneyin bugün gün içinde veya ilk idrarla isterseniz koyulaşma olmuş mu karsilastirirsiniz dünkü test ile
Miray-mom Sclkrcu ben kaset test yapmıştım git gide koyulaştı 🙏🏻💖 bence sizde hamilesiniz testi tekrarlayıp koyulaşmaya bakın derim
Sclkrcu myangelson amin çok sağol güzel dileklerin için rabbim isteyen herkese nasip etsin banada 🤲🏻♥️
Sclkrcu Gmzgm bunyaptığım kaset test akşam erken gebelikmyaptım silikti sabah kaset yaptım daha silik
Gmzgm Sclkrcu anladım erken test benimkini pozitif gösterdi üstüne adet oldum o yüzden dedim insan umitleniyo ve kocaman bi hayal kırıklığı Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 🤲🏻