Bus_ege Geçen ay normal çıkan Tsh bu ay 3,45 çıktı ama doktor geçen ay normal olduğu için hap önermedi. Ultrasona gönderdi ama herkes hap kullanıyor bu durumda sanırım biraz tedirgin oldum. Var mı böyle durumda olan
ayanarta1 Bus_ege tiroid vücutta bütün dengeyi bozan bir hormon. Oyuzden çok önemli. Bende 3 kusur bir değerle ilaca başlamıştım USG sonrası verecektir belki sonuçlara bakınca
Nurceyhan93 Bus_ege ben normalde de guatr hastasıyım ama değerlerim aralık içinde olduğu için kullanmıyordum hamile olduğumu öğrenince gittim ikinci değerim sizin gibi çıktı hemen ilaç başladı sekizinci aydayım hala kullanıyorum canım Kadın doğum uzmanınla görüş istersen
zeyasya Bus_ege hamileyseniz düzenli kullanmanız gerekli diye biliyorum sınır en fazla 4 ama yinede düşük tutmak önemli zaten ilaç vüdunuza iyi gelirse hemen düşüyo oran düzenli kullanımda
Bus_ege Busedlk evet herkes kullandığını söylüyor ondan panikledim yarın ultrason sonrası tekrar sorucam.
[silindi] Ben 4. Haftamdan beri kullanıyorum şu an 29. Haftadayım doktorum doğuma kadar kullanacaksın dedi
Sleep Hamileliğimi ilk öğrendiğimde 2.55 ti bir hafta sonra 3.77 oldu doktorum sinir dedi dahiliyeyle görüşüp ilaç basladik
Evremo Benim hiç tsh yüksekliğim olmamıştı. Gebelikte ilk üç ay tsh 2 çıkıyordu. 26. Haftamda birden 2.5 geçti. Doktor bir-iki haftaya tekrar bakalım ilaçsız dur dedi ama bu sefer 3.5 oldu. İlaç başladı 50 mg.
Gule49 Benim de troid çıktı 4.63 tü 8. Haftada ilaç kullanmaya başladım 25 mg 3.23 düştü doktor haftanın üç günü 50 mg iç dedi