Delice_zeytin Kızlar dişleri kırılacak diye endişeliyim ağrısından uyanıyor üstelik bizi de uyutmuyor diş sesine uyanıyoruz. Nereye götürsem hangi doktora napsam çok çaresizim
Delice_zeytin Gece asla uyku uyutmuyor çok yıpratıcı bizim içinde onun içinde . Geçmek bilmiyor süreç :(
Mombus Önce çocuk doktoruna gidin sonra alerji bölmüne Büyük ihtimalle reflüsü vardır Yada dr gitmek istemiyorsanız reflü diyeti uygulayın 15 gün içinde farkı görürsünüz mutlaka Yatmadan 3-4 saat önce bişey yedirmeyin Abur cubur yemesin Yatarken başını yüksekte tutun Bide öyle deneyin bakalım
Delice_zeytin Mombus gittik çocuk druna aylar önce , kurt olabilir dedi tahlilsiz ilaç verdi kurt filan düşmedi . Reflünün başka belirtisi olmaz mı ki ? Araştırayım bi . Uyumadan ¾ saat önce doyurunca da gece acıkıyor uyanıp mama istiyor . Ne yapacağım bu durumda
Izzet Aynı dert bizde de var çocuk dr una gittik kıl kurdu ya da alerji dedi once kıl kurdu icin ilaç verdi kullandık kurt fln düşmedi şu an napacagimi bn de bilmiyorum
Delice_zeytin Izzet aynı durumdayım ne kurt düştü ne bişey . Kendi kendime psikolojik mi acaba deyip gününü güzel geçirmeye çalıştım o zaman daha sakindi gecesi . Ama böylesi de zor her dediğini yapıp sinirlendirmeyeyim dedikçe ben sinir oldum
Oztrksadiye Genetikte olabilir bizim ailede var oglumdada vardı ama biz bi ara kıl kurdunu yaşadık gözümle gördüm ama onun belirtisi tek degil popoda kaşıntı yastıgınga agız suyu oluyosa geceleri
Delice_zeytin Oztrksadiye bizde popoda kaşıntı burun kaşıntısı iştahsızlık belirtileriydi belirgin şekilde görmedim ben . İlacınız kontil miydi andazol mu ? Biz andazol kullandık . Babası da yapıyordu bi dönem hala ara ara yapıyor ama bu çocuk yaşta şimdiden çok zor değil mi diş kalmaz ki böyle çürür hep
Delice_zeytin Izzet rahat ise demekki Buda değil alerji kurt genetik gerginlik sebepleri genelde . Alerji ilacı verdim kızım alerjikti küçükken . Bu gece bakalım nasıl geçecek