Zuyalist Kizlar merhaba dogacak cocugumuza park yatak aldik ancak icine nasil bir yatak almaliyiz, ince mi kalin mi yayli mi visco mu alerjik mi pamuk mu ve hangi marka? Alip memnun kaldiginiz yatagi yazabilir misiniz.
aslhnkrts9 Zuyalist ben beşiği aldığımda içinde vardı ince pamuklu yatağı daha kullanmadık kullanınca nasıl olur bilmiyorum
MorKelebek54 Zuyalist icinden sunger yatak cikmasi gerekiyo normalde sizde cikmadi mi? Cogu oark yatakda sunger yatak kullaniliyo ama bizim ki de oyle bana biraz ince gini geldi ama altina bebek yorgani sericem yattigi yer soguk olmasin sicak olsun diye. Alt kismi boslukda oluyo ya rahat edemedigim icin bi ince yorgan sericem
OzgeKaya Ben yataş beddingten cottony olan bebek yatağını aldım. Bir tarafı sünger bir tarafı pamuk. 0-2 ve 3-4 yaş olarak kullanımı var. Çok güzel görünüyor, bazı araştırmalar sonucunda yataşa güvendim diyebilirim😊🤍
BabyAta Çok özel mark bir yatak almanıza gerek yok visco falan çok gereksiz yeni doğan bebek yumuşak zeminde yatmamalı sünger yatak öneriliyor. Park yatağın yanında sünger yatak hediyeliydi bizim ki başka yatak almaya gerek duymadım
Srylcnkya Ben ilk gebeliğimde oğlumda yani sünger yatak kullandım çünkü Park yataklar iki seviyeli dönene kadar bebek üst kat kullandım sünger yatak ile sonra alt kısma geçince e bebekten normal yaylı hazır döşek aldım onu kullandım çokta memnunum şuan ikinci gebeliğim aynı şekilde devam edeceğim
MorKelebek54 Zuyalist siz bilirsiniz tabi kuzum ben ebe komsuma sordum altina bi yorgan ser yeterli olur dedi o yataklar zaten sunger yatak olarka geciyo bebeklerde sunger yatakta yatmasi gerekiyomus sanirim yani park yatak icin hangi yatagi alirsan al ince gini oluyolar diye biliyorum