seliniiim77 Kızlar 38+1 deyim. Midemde sanki yanardağ var , öyle bir mide yanması anlatamam. Su yerine gaviscon içsem yeridir o derece . Çokta içmek istemiyorum varmı çözüm önerisi aynı sorunla baş edenler
RM0 seliniiim77 ya bende 36+6 bir haftadır deli gibi miğde yanmam var ve hiç bir şekilde geçmiyor hiç yoktu bu haftaya kadar bu gün doktoruma dedim normal geçecek sabır dedi ama çok tükendim yani soğuk ayran içtim baya soğuktu ama o çok iyi geldi
iremd-1798 seliniiim77 bence hamilelik öncesi de reflü vardı doktoruma başında danıştım renni Duo önerdi sadece akşam rahat uyumam için gece yatmadan iç dedi bende öyle yapıyorum en azından gecem rahat oluyor ama gündüzleri mahvoluyorum 😭
seliniiim77 O kadar soda içtim ki artık sodadan midem bulanıyor artık fayda etmiyor soğuk ayranı deneyeyim olmadı
Ebrucar seliniiim77 ben yaşamadım ama geçen gördüm tahin ya da karbonatlı su içmek çok iyi geliyormuş. Lazım olursa diye kaydettim ben de o haftalara gelince 🥺
seliniiim77 Benim çok şükür gebelik öncesi mide ile ilgili bir peoblemim yoktu. 39+2 oldum daaha çok artttı bilmiyorum uykulardab uyanıyorum artık doğursamda rahatlasam diyorum içimden 🤭