Bebisbg34 Kızlar idrarımı yaptıktan sonra beklyorum biraz da siliyorum bılmem ne ayaga kalkıyorum su gibi bişey damlıyor sizce nedir ?
Mujmuj-1 Bebisbg34 suyun gelse emin ol öyle olmaz şakır şakır gelmesi lazım..akıntıdır va vs son haftalarda oluyor ama doktoruna danış muayenende suyuna bakar zaten.az kalmış ne de olsa 39 haftason
Bebisbg34 Buseirgit idrardan sonra geliyor ama Anlıyamıyorum su azmı gelir ki yoksa sızıntımı cözemedm henüz
fayting Bebisbg34 bence kalan idrarınız o sizin yine de doktora sorun da sızıntı olsa iç çamaşırınız da batar
Ellove Canim bende surekli altima kaciriyordum ozellikle guldugumde falan. Kaslarin gevsiyor demisti doktor. Yani normal birsey. Ama baktinjz ic camasirinizda da islaklik olmaya basladi hemen bir acile gidin
Bebisbg34 Ellove ben bi tuvalete gidiyorum siliyorum ediyorum beklyorum bide bi kac dakıka hepsi gitsn diye bi kalkıyom yne geliyo🤦🏼♀️ Öyledir herhalde benmde ozaman
Ellove Bebisbg34 suyun sizinti yapsa hep islaklik plurdu sadece tuvalette degil. Suyun gelmis olsaydi onu emin ol farkedersin ggggjjcgg
Suhiss Bebisbg34 evet halam da idrar sanmis hep yetisemeden bir iki damla gitmis sabaha kadar. Qma korkmayin su gelmesi tek basina dogum belirtisi değil yine de sabah gidin doktorunuza