Sevo07 Bahareken aslında ben normel doğum istiyorum şimdi özeller genelde Sezeryana aldıkları için ben de normal doğumu destekleyen doktor tercih etmeye çalışıyorum
Sevo07 Bahareken Devlet hastanesinden yoğunluğundan dolayı özel hastane düşünüyorum araştırmalarım da o yönde İşte devlet hastanesi düşünmediği için teşekkür ederim yine de
Bahareken Benim arkadaşım orda doğum yaptı doktoru emre beydi bi kac tanıdığımda gidiyor hala memnunlar yani
Bahareken Benim arkadaşım orda doğum yaptı doktoru emre beydi bi kac tanıdığımda gidiyor hala memnunlar yani
sariniz13 beyazkalp küvezleri yoğun bakım odasından memnun olmamışlardı yoksa evime yakın diye bende orada muayenelere gitmek istiyordum
beyazkalp sariniz13 anladım canım ben şuan yeni bir doktor gelmiş ona muayene oldum çok da memnun kaldım Nisan ayında hastaneyi yeni yerlerine taşıyacaklar nasipse orda doğum yapacağım
Mor-kelebek @beyazkalp iyi günler diğer sezeryanlari hangi doktorda yaptırdınız acaba Büşra hanıma gitmeyi düşünüyorum bende ama doğumunuz oldu mu