Babyada UmayAsya sperm problemi olan erkekler için kadınların ayak dikmesi öneriliyor bilimsel ya da değil , ilk kez duymuyorsunuzdur diye düşünüyorum. Özellikle de bizim gibi insanlar her şeyden medet umuyor. Üslup önemli :)
Didem24 minikfasulyeannesii Çok teşekkür ederim inşallah 🌸 cumartesi tekrar kan vericem bakalım inşallah 2 katı artış olur 🙏
Edanonurum Tugcecimbisn nasıl hesap yapıyorsun canım Onunda aklını versen bana buralarda öyle arayıp duruyorum evet. İyi olur ama eşimin işinden dolayı zor anca pazartesi verebilme imkanım var kanı da
Tugcecimbisn Edanonurum betan diyelim ki 100 geldi bunun %66sı 66 ederim 100+66 yani 166 ve üstü sağlıklı olur bu durumda yani beta kac çıkarsa onun %66sını ekle
Didem24 Snemrcan Evet beklenen adet gününe kadar günaşırı denedik bu ay ama yumurtlama döneminde hamile kalmışım beta 2800 lerde çıktı
Edanonurum Tugcecimbisn kesinlikle canım sen benim belki böyle sormamdan ilk gebeliğim sanmışsındır bu benim 3 olcak Allah nasip ederse ama ben nasıl oluyorsa hep böyle etken öğreniyorum aslında bu adetim çok geçti ihtimal bile vermedim hamile olabildiğime 🤣
Didem24 Babyada Beslenmeme çok dikkat ettiğim söylenemez ama ilişki sonrası 15-20 dk kadar ayaklarımı havaya kaldırdım
minikfasulyeannesii Didem24 Ben ilk verdiğim de 93 tü 2 gün sonra tekrar verdim 688 oldu doktor’a kontrole’de nasip olursa inşaAllah 18′ de gidecem
Edanonurum Tugcecimbisn maşallah canım maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah 🤲🏻