Ceed_mom Resmen gün sayarak geçirdiğim bu süreç hem hiç geçmiyor hemde zaman su misali sanki 16.haftamda serklajla kaybetme duygusunu sonuna kadar yaşadığım minik kızım şuan bile tekmelerle hissettiriyor kendini sağlıkla gelsin bütün minik kuşlar 🤲🏻🧚♀️
Busraa23 Ceed_mom Aynıyız bugün bizimde son 99 günümüz Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺️
Fk64 Ceed_mom Ahh benimde suan son 100 artık git gide heyecanım daha çok artıyor 🥹♥️ acaba eşyalarınızı tamamladınız mı nelerden nasıl aldınız yaa benim ilk olduğu için sudan çıkmış balık gibiyim bilgi olarak 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Ceed_mom Fk64 şuan neredeyse hersey hazir diyebilirim 24 hafta olunca başladık beşik dolap bebek arabasi ve birçok eksiğini aldık ama tabi son eksikleri kaldı erken doğum ihtimali için önce kendi eksiklerimi aldım erken doğarsa bebek kullanamayacak diye sağlıkla kavusun 🙏
Ceed_mom Canan-_16 iki doğum şeklide beni çok korkutuyor ama kızıma kavuşma düşüncesi herseyi unutturuyor😂🥰
Canan-_16 Ceed_mom tabiki bende aynı şekil korkuyorum ikinci sezeryan doğum olacak ama hamileliğim okadar zor geçiyo ki bi an önce kavuşmakta istiyorum
Sngul13 Bnm 4cu hayrlisiyla inşallah ilk kızım üçte oğlum olacak rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Sngul13 Ama bişey sorucam kardonlari bağlatmak günah diye biliyorum balen bağlatmak istiyorum diğer bir yanıda bağlatmak kadın hastalığına neden oluyormuş 😔