Zbsbzc1 Kızlar nerelerden aldınız . Ben fotograf cekımı ıcın bitane buldm ama elbiseli onunla rahat edemem pijama takımı daha rahat diye birde öyle bir takım alacam nerelerden aldınız sizler?
mavikalpvemavikalp Zbsbzc1 Catherines marka var trendyolda aşşşşşırı rahat çok güzeller birde penti başkada tanımam üstüne
Elif381 Trendyoldan aldım biri lohusa geceliği sabahlık diğeri pijama takımı miss dünya diye bir satıcı bakmak isterseniz fiyatları da gayet uygun flaş indirime giriyor değerlendirebilirsinz Zbsbzc1
Serendipity16 Zbsbzc1 ben bundan aldım kumaşı çok rahat kalıpları güzel doğum sonrası giyeceğim için kanama falan olur diye koyu tenk aldım miss dünya mağazanın adı başka güzel takımları da var
Zbsbzc1 Yozgee bende 32 oldum alayım dedm artk cocuk kıyafetlernıde yıkadm ütülendi daha yeni herseyı tamamlıyorum artk 34 35e kadr hersyı tamamlamamız gerekır bence
Cerenglr Bende takım arıyorum elbise ama böyle lohusa tadında değil dantelli vs oluşları beni çok rahatsız ediyor normal bir elbise sabahlık takımı öyle alan varsa banada yazarsa burdan çok mutlu olurum
Serendipity16 Cerenglr şu takıma bakabilirsiniz bana biraz pahalı geldi yoksa çok hoş https://ty.gl/fallnxwd5a
Zbsbzc1 Cerenglr dantelli fotogrf ıcın alıyorlar aslında ama hıc rahat degıl en guzeli riglalı pamuklu olanlar
Zbsbzc1 Emcoysss bende baktm 4 sene once dogum yaptıgımda suwenden almstm en pahalısı oydu smdı suwen ucuz trendyoldakıler pahalı anlamadm .
Zbsbzc1 Serendipity16 evet guzelmiş. Zaten bitane fistolu takım alacam diğerleri böyle yumuş yumuş olanlardan bakayım trendyolada guvenemedm alanlara sorayım dedm