Ndtrkd eeylem ben kızımı batı bahat gurkan bey de yaptım ıkıtellı de doktordan cok memnun kaldm ama hastaneden deıl devlet gbıydı 😊 ama doktor kendıne yer acmıs halkalıda ona grmeyı dusunuyorum cok guler yuzlu cok ıyı bı doktor tavsıye ederım ☺️
NurayErguden Ndtrkd Gürkan beye gidiyorum bende halkalıdayım doğumları İkitelli’deki istanbul hospital de yaptırıyormuş
eeylem Ndtrkd bende bi tavsiye üzerine biruni hastanesine gittim. Kontrol olup çıktım hiçbişey anlamadım ama uygun bir hastaneye benziyor
Ndtrkd NurayErguden ben acıbadem memorıa falan dıye daha lüks hastanelerı duymustum ama ınstagramda baktıgımda farkettım baska yerlere de gdıo rumelıye falan da gdoyomus
NurayErguden Ndtrkd ben sorduğumda orası ile anlaşma yaptığını söyledi canım kendi muayenehane si tam Halkalı meydanda meydan Halkalı avm var orda
Ndtrkd NurayErguden hayrlı olsun canım bakalm bnde cnsıyet ıcın gtcem 13. Haftamdayım 14 bıtsın oyle bakalm ne dcek
Ndtrkd NurayErguden evet blıyorm ablam gttı bana da kartını gondermıs adamın hafıza super hatrlamıs yanı 😂😂
NurayErguden Ben ilk ikili test için Kanuni ye devlete gittiğimde öğrenmiştim 12 haftalıktık Gürkan bey de onayladı ona biraz geç başladım bende tavsiye üzerine gittim ilk gebeliğim gittiğimde tekrar sorarım