Cerenglr 23 haftalığım yavaş yavaş sırt ağrılarım vs başladı sizde durumlar nasıl bazen korkuyorum ileriki haftalarda neler ile karşılaşıcam acaba diye 😅🤭
Elifsgnci Cerenglr bende 34 haftalığım korkutmak gibi olmasın ama ağrılar artıyo iç organlarının küçüldüğünü artık nefes alamadığını hissediyosun ve sürekli kasılmaların oluyo bu haftalarının tadını çıkarmaya bak bol bol yürüyüş yap 🥹😊😂
Aysusenn Cerenglr herkes farklı geçirebilir ağrıları. Ben çok ağır geçiriyorum 38 im artık dayanamıyorum 33 ten sonra artık alın dedim yani 🥹 son haftalar da bebek de ağırlaştığı için bel sırt ağrısı artar
Cerenglr Elifsgnci teşekkür ederim bilgilendirme için 🤭😅 sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah ya
Dikkat-BebekVar İlk bebeğimde yanlış pozisyonda emzirmekten skolyozum ve boyun düzleşmem oldu bilmem kaç seans fizik ve lazer tedavi gördüm geçmedi şimdi 20 haftalık gebeyim ve benim için sırt ağrısı ölümden beter bir duruma geldi..
Cerenglr Dikkat-BebekVar çok geçmiş olsun çok zor süreçler bunlar tabi Allah yardımcın olsun canım ☺️