1palyaco Cceylann01 bu akşam sipariş verdim 😁 ama slime cotton olanı . Yorumlar çok güzeldi önünde oyuncağı ve taşıma çantası da var bu yüzden de çok iyi geldi fiyatı bana . İnşallah memnun kalırım .
Cceylann01 1palyaco Bende şimdi şipariş verdim ama eco olanı verdim benim evde bir kizim daha var o oyuncakları bırakmaz zaten 😄
1palyaco Cceylann01 ilkten onu alacaktım bende sonra dedim almışken oyuncaklı alayım 😁 genel olarak bütün modellerinin yorumları çok iyiydi zaten .
Cceylann01 1palyaco aynen canim fiyatı çok iyi bencede diğerlerine fazla verene kadar bunu almak mantıklı geldi 😊
1palyaco Cceylann01 henüz doğum yapmadım . Ama üründen ben memnun kaldım sağlam kullanışlı sorunsuz geldi .
Cceylann01 1palyaco ürün sagşam kullanışlı ama bence 3 4 aylık bebek için uygun ben doğum yaptım 1 hafta olacak ama bacak ayırıp uzanamayacagı için koyamadım içine henüz
1palyaco Cceylann01 doğumdan itibaren kullanan da vardı diye hatırlıyorum yorumlarda . Bende hemen koyamam biraz bebek toplasın kendini isterim ama bilemiyorum bakalım .