Ask_ Arkadaslar ne durumdasınız ben aşırı bitkin bir haldeyim sizde durumlar ney ne gibi belirtiler var ve ne kadar su tüketiyorsunuz günlük ben çok su içemiyorum en fazla bi litre o bıle zor geliyor
minnosveannesi8 Ask_ bol bol ayran ve maden suyu için hem sıvı ihtiyacı hem belki bulantı önler bana diyetisyenim önermişti iyi geldi
-Buse35 Ask_ 10+1 den selam bende su içmiyorum fazla zaten çok fazla şişkinlik hissediyorum uykudan kalkamıyorum halsizim kasık ağrılarım oluyor arada 🌼
Sema_1nur Ask_ 11 . Haftamdayım ama sanki yeni hamile kalmışım gibi geçen haftalarda hiç böyle olmamıştım baş ağrısı var midem bulanıyo ama kusma olmuyor başım dönüyor ara sıra dayanamayıp işten çıktım sarhoş gibi dolanıyorum evin içinde halsizlik uyuma isteği var
Bedihauslu 12b+1 im ama tansiyonum yerlerde suyu çok içiyorum ama fayda etmiyor halsizlik bitkinlik gece gündüz uyku isteği ama uyuyamıyorum da 2 tane daha evde çocuk var
birkimseee Bedihauslu bende de tansiyon düşüklüğü var dün küçük 5 ti, evden dışarı çıkamıyorum tek başına öyle korkar oldum ki siz neler yapiyorsunuz
Cilginanne2bebeli68 @“Ask_”#p3174613911 olduk bugün halsizlik bel ağrısı karın ağrısı var bakalim nasıl olacak bu sene oruç tutacakmisiniz kızlar 11 haftalik olanlar
Ask_ Cilginanne2bebeli68 Cilginanne2bebeli68 yok hayır tutamıcaz galıba doktoruma sorucam ama büyük bir olasılıkla hayır dıcek
Sema_1nur Cilginanne2bebeli68 ben yemek yiyorum 3. 4 saat sonra hiçbir şey yememiş gibi acıkıyorum tutmayacağım ben
Skbraa Ben 1 bardak suyu zat zor içiyorum. Maden suyu ile ev yapımı meyve suyu ile arayı kapatıyorum 10+6 mide bulantısı devam sürekli uyuma hali ama bunları yaşamak bir mucize 😍( tüp bebek )
chrysanthemum 11deyim ben de. Hiç hissetmiyorum hamile olduğumu, ne bulantı ne halsizlik ne uyku hiçbir şey yok.. arada midem yanıyor o kadar. Çok su içme isteğim oluyor aynı zamanda çok tuvalete çıkıyorum😅çok şükür her halimize
ilaydamom_ 11+3 teyim. mide bulantısı hafifledi onun dışında kasik ağrısı +halsizlik+iştahsızlık + sürekli uyuma istegi+ su içememe( sadece ilaçları içerken 1er bardak su tuketiyorum) + hiç bir şey yapmak istememe diye uzar gider.
boraninannesi_ 11+4 ben de. Bulantı akşamları ve karnım acıktığında oluyor. Onun dışında halsizlik ve uyku var ama sabah 6da kalkıp işten eve 6da geliyorum eskiden de hep uykum vardı😄 Bazen iç sıkıntısı ve ruh hali değişikliği yaşıyorum sebepsiz🤷🏼♀️
ilaydamom_ boraninannesi_ evet aciktigimda benim de oyle. ben midemin biraz bulandiginda yeşil elma yiyorum baya iyi geliyor. bir haftada bir poşet elma yedim:) ben de çalışıyordum 1 ay oldu çıktım işten. çıkar çıkmaz şikâyetlerim başladı 😁 denk mi geldi yoksa zaten olacağı mı vardı vücudumu fazlamı dinlemeye başladım bilmiyorum 😊
boraninannesi_ ilaydamom_ belki birazzckk etkisi olabilir evde olmanın 🙈 gelinimiz de hamile o da evde ve çok şikayeti var belki diyorum evde olunca insan kendimi daha mı çok dinliyor
ilaydamom_ boraninannesi_ naz kesinlikle degil onu biliyorum ama kafa hep kendinle meşgul olunca belki 🙈 yine de hatrı sayılır bir mide bulantim vardı yeni yeni hafifledi o kadar da hakkımı yemeyeyim:)
Bedihauslu birkimseee tuzlu ayran felan içiyorum dinlenmeye çalışıyorum bol bol sık ve az yemeye çalışıyorum bol su tüketiyorum bir de soda içiyorum sodanin baya faydası oldu