Baris2024 Kızlar öksürüp yada gülünce bianda çok az miktarda idrar kaçırıyorum 7 buçuk aylığa doğru gidiyoruz bu dediklerim ½ haftadır oluyor
seymaa7 Baris2024 normal tabii ben bi ara kaçırdığımı anlamayıp su geldi zannetmiştim😄Doktorum o zaman farkında olmadan kaçırabilirsin baskı uyguluyor çünkü demişti
YoncaD Baris2024 ayni sorun bendede var 25 haftaligim disarda öksürmekten korkuyorum 😂 Guluncede tutamiyorum 😄
Baris2024 Rabiul seymaa7 YoncaD Gerçekten eşim dalga geçiyor artık her banyoya koştuğumda 😂😂😂 korktum yarın doktor kontrolüm vardı soracaktım😂😂 rahatlattınız sağolun 🌸😍🥰
Beybitooo seymaa7 ay bende başlık açtım bununla ilgili bi kaç gün önce suyum geldi sandık doktorada idrar kaçırdım heralde diyemedim enfeksiyon var dedi fitil verdi 😂😂😂
Rabiul Baris2024 gülerken hıçkırıkken hapşırığımda kaçıyor yani baskı var sonuçta ki sizin haftanız daha ileride ben günlük ped kullanıyorum değiştiriyorum sürekli 😂
teacher-mom21 Baris2024 oho çok oluyor öksürük ve hapşırık az kaçıyor ama kusma durmuyor idrar şeker yüklemesi yaparken kötü oldum hastanede hem kusup hem altıma yapmıştım 😂😂
Rabiul Baris2024 2 günde bir değiştirtorım iç çamaşırını ama günlük pedi sürekli değiştiriyorum akıntımda var çünkü ikisi karışınca baya ıslak oluyor nefretttt yanii
Mariaa Ben maalesef iç çamaşır yetıstıremıyorum bu duruma Basından beri idrar kaçırıyorum öksürünce gülünce ne olursa olsın kacırıyorum bu yuzden bebek bezi kullanıyorım 😂 Normal ped kaldırmıyor
_annee Mariaa yalnız olmadıgını bilince insan seviniyor😀 gülmek istemiyorum ben bu yüzden 😐😀 tek iken kacırma olayı az olıyo da, biri olunca yanımda o psikolojiyle heycandan bile kacırıyorum
MF0127 Baris2024 ayy o durum ya 33. Haftada bir grip oldum varya oksurmekten ciğerlerim sökülecek gibi oluyordu ve resmen sürekli çamaşır değişmek zorunda kalıyordum 😅 ayy kaçıyor diye tuvalete az kosmadim 2 buçuk yaşında kızım var beni taklit edip tuvalate koşuyor hala arada 😅😅
seymaa7 Beybitooo bana da kaçırmış olabilir misin dediklerinde asla kabul etmemiştim utancımdan yok ya sudur deyip durdum ama test yaptılar su değilmiş😄