Benimcanimoglum_55 Limonlu ballı su içiyorum sürekli ama bana mısın demedi . Çok zorlanıyorum doktora da gitmedim hap kullanamam diye bebeğe zarar vermecem bi önerisi olan var mı??
asell13 Benimcanimoglum_55 bende geçen aynı oldum oğlumdan bulaştı hiç nişe yapmadım sadece tuzlu suyla gargara yaptım boğazımı yakmasını sağladım 2 güne geçti
Mavi-elif Benimcanimoglum_55 bende öyleyim 3 gündür grip kulak tıkanıklığı parol içiyorum bi tek turşu suyu içiyorum ıhlamur içiyorum ama henüz toparlayamadım
dinciklim6 Benimcanimoglum_55 ballı limon içine biraz zerdeçal sıcak için baya yumuşatıyor , limonlu ıhlamur
Hvv68 Ben de bir hafta çektim portakal ve limon blanderdan çektim posasini yedim rahatlatmisti beni. Tabi bir de yarım parol içtim ama herkesin bünyesi aynı degildir doktora gitmeniz de fayda var. Geçmiş olsun
asell13 Minigiim-vebenn52 geçirdi vala canım boğazım resmen tahriş olmuştu ve kuru öksürüğüm tıkanıklığım vardı geçirdi geçenlerde de burnum tıkanmıştı burnuma damlattım tuzlu su genzimi yaktı 2 güne onuda geçirdi kaynamış suya 1 yemek kaşığı kaya tuzu katıyorum ılıtıyorum geçiriyor dene tuzlu su zararı yok en azından
Minigiim-vebenn52 asell13 suyu kaynatıp içine tuz atıp ılıyınca mı yapıcam gargarayı teşekkür ederim bu arada 🫶🏻
YoncaD Benimcanimoglum_55 zencefil ihlamur limon cayi tukettim hep ama 2 haftadir dogru durust atlatamadim 3 tanede serum yedim banamisin demedi burnum hala tikali 🤦♀️
dinciklim6 Benimcanimoglum_55 doktor bana hastalığın geçene kadar her gün sadece 1 bardak içebilirsin demişti
Kiwitoveannesi Benimcanimoglum_55 1yemek kasigi bal limonun suyu 1 çay kaşığı karabiber 1 şu bardağı sıcak su bunları karıştırıp 2 3 gün yap bisey kalmaz inşallah ben bu şekilde atlattım çok ağır grip oldum hapta vermedi doktor malum gebelik olduğu için
mavikalpvemavikalp Benimcanimoglum_55 ben tatlı kaşığıyla süzme balı emcüklüyorum yutkuna yutkuna yayıyorum boğazıma bir kaç kaşık rahatlatıyor birde ılık su hatta sıcağa daha yakın su tüketiyorum bol bol
asell13 Minigiim-vebenn52 aynen canım kaynat suyu sonra tuz at karıştır bekle ılısın gargara veya burnuna damlatalirsin genzi falan komple temizliyor açıyor günde 2 kere yapsan yeterli rica ederim canım