Rukiss35 banada oldu insanı umutlandırıp bırakıyo kan vrriyorsun negatif

Rukiss35 adete 6 gün kala silik pozitif çıktı kan verdim negatifdi, sonra bekledim âdete 1 gün kala kan verdim pozitif 24 beta çıktı şuan 33 haftaligiz bende çok önceden bildi bu test bence bu kişiden kişiye değişiyo

Rukiss35 ben uygun fiyatta diye 4 ay onla denedim 3 ay gebelik yoktu tek çizgi gösterdi. Gebe olduğum ay 2 test yaptım 2 si de pozitifti. Nette satılanlara yorumlarda bakmıştım genelde yanlış gösteriyomuş, eczaneden aldım ben hep belki ondan doğru sonuç aldım.

Bende de doğru gösterdi pozitifi gösterdiği zaman hamileymişim negatifken hamile değildim belki sahtesini falan yaptılar

Rukiss35 testler eczaneden alındığı sürece bozuk olmaz gebelik yoksa ve test pozitifse doktora gitmelisiniz neden böyle diye

biranne__ idrar testleri guvenilir olmayabilir üretim hatası olan cok. Bunu eczaci annem söylüyor😄🌸

Rukiss35 awox da kimse sakın almasin kac gündür hevesle bekliyodum pozitif diye bugün adet oldum 3 test yaptim awox 3üde pozitif çıkmıştı bi de %99 yazıyo

biranne__ denk gelmemiştir başına gelen cok müşteri var satmıyorlar artık

Rukiss35 koca bi hayal kırıklığı sabahtan beri çok moralim bozuldu bi de daha 2 gun vardı. Senin adetin geçti mi var mı gününe

Rukiss35 aşılama hakkında pek bilgim yok inşallah hamilesindir 🤲🏻

Gmzgm nasip Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin