ozkangulkilic Aşırı derecede kasintim var kasidikca dahada artıyor alın ve yüzümün bazı bölgelerinde kantaron yağı sürdüm etki etmedi daha da arttı. Kortizonlu kremleri sürmeyim diyorum ama geçmiyor hamilelikte egzama kaşıntı yaşayan var mı ?
Serendipity16 ozkangulkilic benim ellerimde var egzama hamilelikte maalesef çok arttı doktor kortizonlu kremlere izin vermedi kullanmayın sormadan ben bir çözüm bulamadım maalesef sık sık nemlendiriyorum sadece
Ahrez ozkangulkilic Biodermanin atoderm intensive yuz kremini kullanabilirsiniz ya da hindistan cevizi yagi.
Yzgl Benimde var yıllardır var şuan 18 haftalık hamileyim losyon vardı evde ben kullanıyorum ne yazıkki hem saç diplerimde hemde kaslarimda anlimda dizimde var geçmiyor bı türlü bu illet çocukluğumdan beri var
ozkangulkilic Serendipity16 geçmediği için ben kortizonlu krem sürdüm mecbur kaldım ama çok az sürdüm inanın başka türlü geçmiyor
NGold Benim de ara ara oluyor çok kuru ciltliyim zaten hem de parmak aramda çıkıyor tam çıldırmalık😞 bir de 2haftadır göbeğimde çıktı bir şey süremiyorum tabi çatlak yağını sürüyorum nemlendirsin diye