Dilaraayvz Eşime nasıl bir doğum günü sürprizi yapabilirim ne hediye alabilirim bu aralar işleri biraz yoğun bunalmış durumda mutlu olacağı birşeyler yapmak istiyorum fikir verir misiniz :)
Hilalaktscbk Dilaraayvz Benimkinin doğum gününe oğlu gelecek galiba ilk defa bu yıl hediye düşünmüyorum 😁
Tuba-M55 Dilaraayvz bunaldı demişsiniz acaba ufak bi piknik ya da tatil gibi bişey planlasanız izin günleri belliyse,
Serendipity16 Dilaraayvz bence evde güzel bir masa hazırlayın sevdiği yemekleri yapın pasta falan yaptırabilirsiniz hediye olarak erkeğe valla kıyafet ayakkabı saat falan dışında pek bir şey bulamıyorum ben
Dilaraayvz Hilalaktscbk ennn güzel hediye verdiğimiz bebişler tabi 🤭 bizim oğlumuz da 3 aylık olacak o zamana
Hilalaktscbk Dilaraayvz Maaşallah Allah nazarlardan saklasın. Trendyolda baba oğul kombinleri gördüm doğu gününe değil belki ama babalar gününe düşünüyorum ben de.
Dilaraayvz Tuba-M55 şöyle bi durum var kendi belediyede çalışıyor seçim süreci aşırı yoğun geçiyor ve doğum günü 24 Mart Şimdi bile yüzünü zor görüyoruz malesef Bi yandan yaptığım hazırlık da boşa çıkar mı diye düşünmüyor değilim:(
ElaEge Ben kendi adıma çok istedigi parfümü yurt dısından getirttim kızım için de baba kızla ilgili resimli bişi yaptırdım inşallah beğenir
Dilaraayvz ElaEge Öyle istediği birşey yok ki bende ne yapsam dye kaldım ya umarım eşiniz beğenir güle güle kullansın :)
Dilaraayvz Serendipity16 ya bulunmuyor pek gerçekten bş farklılık yapayım istiyorum da Sevgililik evlilik dönemi derken her tür hediye aldım gibi