Tugba1tugba Busaltun o elektriklilerden değil de bu dik duran kademeli bebek hareket ettikçe sallananlardan istiyorım bende ama kullanan biri yok çevremde emin olamadım
Enfal_06 Tugba1tugba sizin bahsettiğin bu herhalde canım bende bundan almayı düşünüyorum ama kimsenin kullandığını görmedim
Tugba1tugba Enfal_06 evet canım bunu istiyorım bende ama hiç bi yakınımda görmedim. Youtuberlarda falan gördüm
Enfal_06 Tugba1tugba bende instada bi kadında gördüm ikizlerine elektrikli almıştı bi baktım bundan almış ikisinede açıklama yaptı storyilerini takip ediyorum onların kullanışlı olmadığını söyledi bunlar kullanışlıymis ama elektrikli olanlarda kolaylık oluyor canım bende kararsiz kaldım
susaMom_ SeydaGolcuk0 Amore almayı düşünüyorum bende kullanımı nasıl sizi ve bebisi rahatlatti mi acaba
SeydaGolcuk0 susaMom_ Bebişim doğmadı henüz kullanmaya başlamadım 😊 ama yakin cevremde aynı ürünü kullanan cok kişi vae ve memnunlar bende tavsiye üzerine bunu tercih ettim.
Busaltun susaMom_ kullanıp kullanamadıklarını anlamadım herkes bir şey diyor 🙂 bebek kendi sallansa daha iyi dediler mantıklı geldi
Busaltun Newmommyy kiralamaya esim cok sıcak bakmıyor benim ya öyle kiralama şeylerini de hiç bilmiyorum
zhdcck SeydaGolcuk0 merhaba bende dün amore aldım bebeişimiz doğmadı henüz kullanmadık ama deneyimce her sallanmada gır gır ediyo o ayaklarıyla bağlandığı yer sizde de var mı böyle bir sey
Newmommyy Busaltun valla yorumları çok iyi kiralamini diye bir yer burada çok kişide duydum. zaten 1 sene kullanacak 1 sene için 25000 bir ana kucağı için fazla bence. Bir de sevmezse cabası.