Hlyvntsnd123 Kizlar 36. Haftada ücretli izine ayrıldım . Ama bu 4 ay boyunca ücretli maaşım ptt yatacak. Her ay düzenli olarak mı yatırılıyor yoksa bi dogum sonrası bide rapor bitimi olarak 2 kez mi yatırılıyor. Bilen var mı ?
Orkide45 Hlyvntsnd123 Ben 2019 da yaptım ilk doğumumu. 4 ay bitince hepsi toplu yattı. E devletten banka hesabı tanımlayabilirsiniz PTT ile uğraşmamak adına direkt banka hesabıniza yatıyor.
Hilaalc Hlyvntsnd123 Canım senin istediğine göre değişiyor doğum yaptıktan sonra ya ay ay alabilirsin yada toplu onu işyeri ile konuşman lazım ben ay ay istedim mesela
Hilaalc Hlyvntsnd123 Canım bende sana şeyi sorsam rapor işini nasıl yaptın sistemde nasıl görünüyor şuan
Hlyvntsnd123 Hilaalc doktordan çalışamaz raporu alıp işyerine bildirdim zaten onlarada düşmüş sistemde. İnsan kaynakları doğum olduğunda tekrar bildirmeniz yeterli dedi
Hilaalc Hlyvntsnd123 36. Haftadamı çıktınız izne ? E devllette iş göremezlik kısmında raporlarda be yazıyor sizin
Hilaalc Hlyvntsnd123 Ben öyle istedim ama daha doğum yapmadım izne yeni ayrıldım siz nasıl isterseniz o şekilde yatıyo ya ay olarak ya toplu olarak
Evlimutlucocuklu06 ilkaaay e devlet şahıs ödemeleri sorgulamaya geçin orada hesap tanımlama var bilgilerinizi girince o hesaba gönderiyor yatan parayı
Kbradmrdg Hlyvntsnd123 doğum yaptığında doğumdan önce ki süre yatacak rapor bitiminde de kalan ücret yatacak 2 sefer de yani
Aysusenn Hlyvntsnd123 merhaba , doğduktan sonra part bir yatıyo diğeri de diğer rapor bitince yalnız muhasebeyi arayıp onaylattırmanız gerekiyor o senin zaten rapor paran doğum parası diye bişi yok sonuç olarak raporlusun onaylayınca bi hafta içince yatar.