RedFlower nlgn-gms Aynısını yazmaya gelmiştim inanki😀gerçekten çok 3. Gebelik olan varmış. Benimde bir kızım bir oğlum var 3 cü oğlan yolda. Bende aynı düşüncedeyim nasıl olacak 3 cü diye 😊
nlgn-gms RedFlower sağlıkla gelsin inşallah 🥰 valla herkes yapabiliyorsa biz de yapacağız bir şekilde yetişebildiğimiz kadar 😊 bana özgüven geldi bi 🙈
gokkusagiii Melike_melek benimde 2010 lu kizim, 2016li oglum var☺️ şimdi 19+4hamileyim bi oğluş daha geliyor
nlgn-gms Zhra42 inşallah benim kızımda 15 aylık şu anda o bile hızlı büyüdü gibi geliyordu şimdi 3 çocukla koşturmacadan anlamayacağım kesin 🥲 zamanın kıymetini bilmek lazım şükür verene sağlıkla gelsinler büyütelim inşallah 🥰
Cansu3463 Makbulepoyraz İstanbul’dayım doktor önerin varmı gittgim doktordan memnun değilim gerçekten ilgili ve iyi bir doktora ihtiyacım var canim ya
Makbulepoyraz Cansu3463 Ben doktorumdan çok memnunum canım maltepe medicalparka gidiyorum Doç.dr. Halenur bozdağ hoca çok ilgili
Hamileanne Sngul13 benim oğlumada öyle demişlerdi hiç birşeyi yok sadece biraz koca kafalı swetler zor giriyor kafasından 😂
Hopyymom Bilgem52 benimde 4. Sezaryan olacak çok düşünüyorum nasıl olacak bir sıkıntı olacak mı diye sizin aralarında ne kadar süre var nasıl geçiyor
dertanasiyimyaben Tonum Ben çok mutluyum bi tık zor oluyor ilk çocuk yürümeye başlayınca ama bence yine de herşeue rağmen güzel