yaseminsen16 Arkadaşlar geçtiğimiz ay kanun gelmiş kan sulandırıcı için 2. Ye yazılan rapor 3 hekim imzalı olması gerekiyormuş yoksa devlet karşılamıyor artık bu sıkıntıyı yaşayan var mı aranızda
Tgce yaseminsen16 Geçen ay bende yaşadım aynı sıkıntıyı yeniden 3 hekim onaylı rapor çıkarttırmak zorunda kaldım🤷♀️
1palyaco yaseminsen16 biten raporumu 8şubatta kadın doğum doktorum uzatmıştı . Ne zamandan beri üç doktor gerekli olmaya başladı ki? Ben öyle bir durum yaşamadım .
Hamdiyevural yaseminsen16 evet devlete öyle bide bazı doktorlar git kan pıhtılaşma testi yap öyle göster de onayliyim diyor zor iş Allah yardımcınız olsun vala
yaseminsen16 Tgce canım nasıl yaptın normal devlet hastanesinde mi yoksa eğitim araştırmada mı yani 3 kadın doğum doktorunun olduğu hastane yeterli mi
Tgce Benim doktorum özeldeydi onlar halletti diğer doktorlarıda ama orda olmasa devlete gidecektim 3 doktorun olması yeterliymiş
yaseminsen16 Tgce Benim de doktorum özel de ama hastanede 2 tane kadın doktoru var acaba o yüzden mi orda yapamadılar sizin hastane daha mı büyük
Minezra Ben 3 ay önce çıkardm özelde bi yarm saat bekleyin hazırlicaz dedişer sonra tamam dediler aceba başa doktorlardan imzamı aldılar dünde ilaç yazdırdım aldım yenilenmeye gerek yok heralde
yaseminsen16 Minezra size yazılan ilk rapor muydu bu ilaç için ben 4 aydır kullanıyorum ilaçlar bitince 2.rapor için artık 3 hekim istiyorlarmış
yaseminsen16 Minezra rapor bitince 2. Ye çıkarırsanız 3 Kadın doğum doktoru imzalı rapor gerekecek gittiğiniz yerde var mı
Minezra yaseminsen16 inşallaj doğuma kadar bitmez 5 ayım kaldı nerden takip edebilirim raporumun bitip bitmediğini
1palyaco yaseminsen16 benim raporum bitti ikinciyi yine aynı kadın doğum doktorum raporumu uzattı . Ekstra başka doktora gitmedim .
yaseminsen16 1palyaco eczaneye gidince öğrendim 2. Ye rapor çıkarttı doktorum ama eczacı yeni kanun çıktığını söyledi artık 3 hekimli raporu devlet ödüyor dedi