Prensesannesi2509 Kızlar suyum fazla çıktı detaylıda. Şeker yüklemesi yaptırdım şeker çıkmadı. Şeker çıksa diyet yapacaktım. Bu suyun normale dönmesi ne yapabilirim şeker de yok ama bi sorun olur mu . Tedirginim açıkçası
Ayse4003 Prensesannesi2509 Bendede 24. Haftalarda su fazlalığı vardı. Şeker çıkmadı. Diyetisyen eşliğinde ilerledim. Yürüyüş yaptım. Birde havuç ve armut yemedim. Çünkü havuç suyu ve deveci armutu suyu arttırıyor dediler. Sonra normale döndü. Hamurişi tüketmedim.
Deletedmom_112 Prensesannesi2509 daha çok sağlıklı beslenirseniz düzene girer. Hamur işi şekerli şeyler patates pirinç tüketmeyin meyveyi de çok tüketmeyin
seymaa7 Prensesannesi2509 şeker çıkmasa bile hamur işi ve tatlıyı azalttığınız sürece normale döner bende de şeker yoktu diyetisyene gittim ama gitmeye gerek bile yok kendiniz dengeli beslenebilirsiniz özellikle hamur işini azaltırsanız düzelir
Boncukk123 Prensesannesi2509 benim de sınır da çıkmıştı canım şekerden şüphelendi doktor ama şükür şeker çıkmadı hamur işi tatlı abur cubur bunlara dikkat et dedi gerçekten dikkat edince çok fark ediyor canım aklında bulunsun
Sermec27 Ayse4003 aksine havuç ve armut suyu daha da çoğaltmaz mı ikisinde de çok şeker var ya hatta suyu az olana havuç suyu önerilir
Melekabdullah Prensesannesi2509 saglikli beslenin cok dikkat edin bi kere yemkten bisy olmz demeyin malesef su fazlagindan suyum patladi erken dogum yaptim ama benimki sekerle alakaliydi sizi korkutmak istemem illa sizinde öyle birsey olcak diye birsey yok. Bide ben riskliydim ama yinede dikkat edin
Serendipity16 Prensesannesi2509 benimde 24. Haftalarda su fazlalığı çıktı bende de şeker çıkmadı çokta dikkat etmedim açıkçası yediklerime şu an normale döndü suyu 29. Haftadayım