irem25 Kızlar selam, arabamız clio bagaj küçük malum, ilk bebeğimiz bir de, prego scala mantığıma yattı gibi imternet üzerinden yaptığım araştırmalar sonucunda ama gerçekte görmedim, gören ya da kullanan varsa yorum ya da öneri alabilirim 🥰
Deletedmom_88 irem25 ben chicco goody plus aldım, kabin boy, açılışı kapanışı çok pratik. eğer düşünürseniz
Nur_50 irem25 chicco bende kabin boy aldım şuan kullanıyorum oğlum yeni doğdu bugün 40 mız çıktı 😃çok pratik otobüstede kibar duruyor kaba yer kaplamıyor
Burcu-2634 irem25 ben prego marka araba aldım geçen hafta ama pusetsiz ilk gebeliğimde travel alarak kendime eziyet ettiğime karar verdim kabin boy bebek arabası candır 🙂
Deletedmom_88 irem25 çift yönlü değil, pusetini de ayrıca alırsanız onu çift yönlü kullanabilirsiniz sanırım
Burcu-2634 irem25 travel sistem puset zamanında bana daha mantıklı gelmişti ama Bebek büyüdükçe port bebesi kullanılmıyor çünkü araba bagakına hem alt kısmı hem port bebesi sığmıyordu
B-nur Prego aria ve elele flight modelini kullanan var mı bende çok kararsızım bebek arabası konusunda
Rabiul Kızlar e bebekte bebek arabası joie nin 1 modeli ve graco modeli 4 bin tl düşmüş ihtiyacı olan varsa hemen alsın 😍