Yesimtknr Kızlar merhaba şu 1 haftadır birden kalp atışım hızlanıyor ve karnım sertleşip kasılıyor aranızda böyle olan var mı
Sevvaldal Yesimtknr ben🙋♀️ 25 haftalık ikizlere hamileyim. Rahim ağzımda hiç kısalma, açılma vs yok çok şükür 🙏
Filiz-kkn04 Yesimtknr benimde oluyodu doktor günde 10 kereden fazla oluyo mu demişti bi kaç kere oluyodu ama 10 dan fazla olmuyordu rahım agzı uzunluğuna baktı 38 çıkmıştır 27. Haftada günde 10 dan fazla mı oluyo sizde bi rahim agzı uzunluguna baktırın
TugceKayakbal3 Yesimtknr 29+3 üm ve normal oluyor öyle bir yere de sürekli toplanıyor aşırı haraketli hiç durmuyor belden kasıklarıma ağrı giriyor kalbim çarpıyo nefes alamıyorum böyle olunca biraz hava alıp bol bol dinleniyorum Uzanıyorum geçiyor.
tatlibebegim_ Yesimtknr yok sormadım cuma günü kontrolüm var yalancı sancılarımda başladı nst istiycem bakalım
Yesimtknr Filiz-kkn04 yani çok sık olmaya başladı bundan önce de oluyordu ama rahatsız etmemişti hiç de sormadım doktoruma
TugceKayakbal3 Yesimtknr Sağlıklı olduğunu gösteriyor süreç güzel ilerliyor dedi bana doktorum için rahat etmiyorsa kontrole git istersen ama normal şimdi bunların olması kan , su gelirse veya bebeğin hareketini hissetmez sen mutlaka gel bekleme demişti
Kdjhjhhj Yesimtknr bende sizin gibiyim doktorumada söyledim dedi bebek haraket etiğinden kan dolaşimin hizlaniyor ve kan hacmin artiyor demisti bana
Serendipity16 Yesimtknr benimde öyle oluyordu vajinal olarak rahim ağzınıza baktırın lütfen benim sınırda çıktı yatıp dinleniyorum progestan kullanıyorum kasılma için ilaç kullanıyorum günde 10 kere normal diyor doktorlar ama yine de rahim ağzını kısaltabiliyormuş
Yesimtknr asell13 az önce geldim acilden çok sık olmaya başlayınca her şey normal dedi bir sorun yokmuş çok şükür içim rahatladı
asell13 Yesimtknr en azından için rahatladı canım. Diyorum ya bugün bende sordum rahatına bak herşey normal bunlar yaşanacak artık dedi 😅😅 günlük düzenli yürüyüş yapman yeterli dedi ama ben bazen 3 gün evden çıkmadığım oluyor 🤷♀️ Ama evet yürüdüğüm günler rahatım cidden