hayalim35 Bebismgeliyorr 33 haftayı bitirdik bu gün nisan sonu doğum bu gün yalancı sancılarım var bakalım hayırlısı en son bebek tersti
Aynur_41 Bebismgeliyorr 33 hafta oldum iyi gitmiyor uykusuzluk başlı karın sertlesmesi halsizlik zaman dolsun artık dıyorum bekliyorum
Aslinuur tatlibebegim_ Benimde 1 hafta önden gidiyor ama doktorum bana bebeğin suyunun fazla olduğunu söyledi sizde de bu durum var mı
tatlibebegim_ Halimeo ilk mi sezaryeni kendi istediğinizle mi oluyorsunuz tarihi falan doktoe mu verdi
Halimeo tatlibebegim_ 3 gebeliğim sezeryan olacam tekrar yok şimdi daha tarih vermedi ama doğumum bayramdan sonraya düşüyor 38 hftalik olunca
tatlibebegim_ Halimeo aynen ilk ama benim bebiş biraz erken gelmek istiyo sanırım sancılarım başladı inşallah yalancı sandılardır cuma günü kontrolüm var nst isteyecem doktordan, her iki doğumdan da çok korkuyorum
Halimeo tatlibebegim_ maleswf canım normal doğum bilmediğim için zaten aşırı derece korukuyroum sancidir sunidir cataldir onlar aşırı beni korkutuyor sezeryan ise bel iğnesi hafif acitiyor bide toparlanma süresi var sezeryandna sonra
Halimeo tatlibebegim_ bende de var yalancı sancı onlar bazen ara ara geliyor sancılar sonra gidiyor ayın 14 randevum var bakalım
tatlibebegim_ Halimeo benim çok sık ya dk tuttum bugün 7 dk bazen 10 15 dk arası oluyo vajinama sancı giriyo bebeğim bi yere toplanıp kasılıp sertleşiyo bianda nefes alamıyorum