Canan-06 srparlk doktorum ilaç verdi sağolsun kesildi bulantılarım sabahları biraz oluyor oda çok nadir cinsiyetimiz belli değil daha
Baharaksu srparlk bulantın için sabahları muz tavsiye ederim bir de bulantın olduğunda ekmekte yiyebilirsin ben o şekilde süreci atlatıyorum. 13. Haftanın başında kız dedi ben biraz hareket etsin görelim diye çikolata ve tatlı fazla yedim. Ama yine de net bir şey demedi doktor
Gizem9688 14+2 deyiz bu gün. Mide bulantisi 10 hafta gibi azalmaya 13. Haftada gecmeye basladi. Ama 13 hafta hic kusmayan ben 13. Haftadan itibaren Haftada 1 gün full kusarak gecirmeye basladim. Onun disinda mide bulantisi yok denecek kadar azaldı maşallah. Cinsiyeti de 12+0 de ultrasonda gördük erkekti. 12+1 de fetal dna testi sonucuyla doğrulamis olduk.
srparlk Baharaksu sanırım bunun bol su icmeyle alakası var ben çok su icemedigim zaman böyle oluyodu su içtiğim zamanlar olmuyor
Gizem9688 srparlk almadim da vermedim de. Stabil gidiyorum. Kilolu hamile kaldim cok dikkat de etmiyorum ama kilom hala aynı
Baharaksu Gizem9688 ay sorduğunda buradan yazarsan sevinirim benim 1 sonra ki cuma randevum var o yüzden soramadım daha
Baharaksu @“srparlk” aslında normal seviyede hatta çok az su tüketiyorum ama afedersiniz sümüksü yapıda krem rengi akıntılar oluyor ve bunlar parça halinde son kontrolüm 1 hafta önceydi o sıra yoktu ama doktor her şey normal dedi yine de endişelendim
msk09 Merhaba, 13.haftadayım hafif mide bulantılarım olsada hiç istifra olmadım, baş ağrım ve sürekli uykun geliyordu geçti daha enerjik hissediyorum, bu hafta şeffaf sulu akıntım başladı
Baharaksu Herhalde bu hafta herkeste aynı durum oluyor. Aslında okuduğum yazılarda hormon artışından kaynaklı olduğu yazıyor ama insan endişe ediyor işte
msk09 doktorum cinsiyet için 14.haftada çağırdı fakat ben yine de netleşmesi için 16.haftadan sonra gideceğim