Sarigelin İsimli hastane çıkışı yaptırdınız mi kizlar? Yaptirdiysaniz memnun kaldığınız sayfaları yazabilir misiniz acaba
busduuk1914 Sarigelin instagramda ecces babyden yaptırdım nakışlı olarak çok beğendim. Baskılıyı da trendyolda homamiadan yaptırdım onu da çok sevdim
Beyzadozkan Sarigelin @melizababy sayfasına yaptırdım önceki gönderilerime bakarsanız görürsünüz ben çok memnun kaldım çok kaliteli bugün hastane çantası için yıkadım hiç çekme solma yapmadı ve çok hızlılar bir haftada elime ulaştı
Hulo2105 Sarigelin merhaba ben trendyoldan yaptırdı. Gerçekten süper 2 günde elime ulaştı. Ben instagrama asla güvenmiyorum. Fiyatı da çok uygundu link atıyım isterseniz
MorKelebek54 Sarigelin bebesoil den yaltirdim kapıda odeme ile 750 tl daha yikamadim yikandiktan sonra cekme cs yalar ki bilemiyorum ama kuzum
Sarigelin busduuk1914 çok sağ ol bakıyorum ama kararsz kaliyorum bide guvenilir sayfa olması önemli tabi
busduuk1914 Sarigelin güvenilir ben aldım. Hatta ecces babyde 1000. Müşteri olmuşuz. Nevresim takımı hediye ettiler bize 😂